Oktobrski izziv (Bralni izziv 2014)

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
wanderlust
Forest Spirit
Prispevkov: 35
Pridružen/a: 15 jul 2013, 12:08

Re: Oktobrski izziv (Bralni izziv 2014)

PrispevekNapisal/-a wanderlust » 31 okt 2014, 23:17

Disneylanders
od Kate Abbott

Casey (uradno Acacia) spet preživlja nekaj dni počitnic s starši v Disneylandu (ammm, js bi tudi?!). Vendar je letošnje poletje drugačno, ker gre Casey v novem šolskem letu v "high school" in njena najboljša prijateljica se ne druži več z njo ker ni dovolj kul. Cela nesrečna pač sprejme usodo in poskuša čimbolj uživat, ampak kar naenkrat ni več vse tako mučno, ko v vrsti za neko atrakcijo spozna Berta, 1 leto starejšega fanta, ki je zdravn še luškan. Skopaj odkrivata park in življenji drug drugega, ob tem pa pozabita na vse probleme realnosti...
Luškana zgodba, reees bi rada vsaj enkrat obiskala Disneyland na Floridi, po tej knjigi imam samo še večjo željo. Vseeno pa mislim da je bolj primerna za mojo mlajšo sestrico haha.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 1 DODATNO TOČKO

Slika

The Name of the Rose
od Umberto Eco

Verjetno jo že vsi poznate, ker ima že skoraj status klasike, ampak jaz je prej še nisem prebrala. Se pa spomnim da je imela sošolka predstavitev o tej knjigi in sem bila navdušena. Tudi zgodba ni razočarala, še posebej konec.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 2 DODATNI TOČKI

Slika

The Graveyard Book
od Neil Gaiman

Nobody živi na pokopališču odkar so njegovo družino umorili. V družbi duhov umrlih in drugih prikazni se počuti kot doma, ampak si želi videti še svet zunaj pokopališča, ki je poln nevarnosti. Skozi odraščanje se mora naučiti živeti tudi na drugi strani in tako v poslednjem delu zgodbe tudi pokopališče zapusti.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 3 DODATNE TOČKE (I.)

Slika

The Neverending Story
od Michael Ende

Pravljična zgodba, ki te potegne vase, prav tako kot je potegnila Bastiana. Posebna, edinstvena in toliko prežeta z domišljijo da se ji stežka upreš.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 3 DODATNE TOČKE (II.)

Slika


­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­―――――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――――
1. Loretta Chase - Lord of Scoundrels (Scoundrels #3) (Goodreads)
2. Loretta Chase - The Last Hellion (Scoundrels #4) (Goodreads)
3. Stacey Lynn - Just One Week (Just One Song #2) (Goodreads)


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 4 gostov

cron