Decembrski izziv (Bralni izziv 2014)

Na tem forumu se nahajajo vsi potekli in aktualni bralni izzivi.

Moderator: The Book Crusaders

Uporabnikov avatar
FreakChiq
Shapeshifter
Kraj: Maribor
Kontakt:

Decembrski izziv (Bralni izziv 2014)

PrispevekNapisal/-a FreakChiq » 01 dec 2014, 02:31

Za 1 dodatno točko preberi knjigo, ki v naslovu in imenu ter priimku avtorja nima črke "L"
Za 2 dodatni točki preberi zgodbo, ki se dogaja preden si se rodil(-a)
Za 3 dodatne točke preberi dva romana: v enem mora nastopati lik z imenom Anne, v drugem pa Samantha*

25. december je dan brez L-jev
8. december je Pretend To Be A Time Traveler Day
21. december je Anne (Frank) & Samantha (Smith) Day
*Določene variacije imena Anne so dovoljene (Ana, Anna, Annie).
Pri Samanthi pa bomo upoštevali zgolj Samanta in Sam, če gre za skrajšavo/vzdevek.

Vsaka božična zgodba, ki bo vnesena pod celoletni izziv, doprinese 1 dodatno točko k skupnem številu točk mesečnih izzivov!

:goodluck:

Formo za vnašanje knjig dobite TUKAJ!
Simbol za knjige, ki se naj štejejo v kategorijo THE POLYGLOT - {•}
"Can nobody hear me? I've got a lot that's on my mind."

Uporabnikov avatar
Jerneja
Opravljen bralni izziv 2018
Kraj: Celje
Kontakt:

Re: Decembrski izziv (Bralni izziv 2014)

PrispevekNapisal/-a Jerneja » 04 dec 2014, 16:24

City of Masks (Stravaganza #1)
od Mary Hoffman

Lucien je resno bolan anglež, saj ima raka, ampak njegovo življenje se spremeni ko mu je podarjen zvezek, preko katereka lahko potuje v Bellezzo. Prvič tja potuje ravno na prepovedani dan in iz te zagate ga reši Arianna, ki prav tako krši isti zakon kakor on. Lucien postane vajenec priznanega Rodolfa, ki pa je tudi sam stravagante, saj lahko tudi on potuje v drugi čas in kraj. Di Chimici so mogočna družina, ki si želijo podrediti Bellezzo, vendar tukajšnja vojvodinja noče pristati na to, zato se na koncu odločijo celo za umor. Lucien se zaplete v vso to zbrko, medtem ko v drugem življenje malo okreva in s starši odpotuje tudi v Benetke. Vendar ko ga v Bellezzi ugrabijo in mu vzamejo tudi zvezek, je v Angliji popolnoma negiben več kot 3 tedne, zato se starši odločijo, da bodo končali njegove muke in ga odklopili od naprav. S tem pa postane pravi prebivalec Bellezze.
Zgodba se večinoma odvija v 16. stol. v Italiji. Mesto je podobno Benetkam, ki je polno prevar, spletk in veličastnosti. Zelo mi je bil všeč zadnji preobrat, ko so hoteli sestreliti vojvodinjo, niso pa vedeli da je za ta sestanek uporabila dvojnico. Zgodbo spremljamo iz več perspektiv, vendar je slog pisanja na momente kar preveč otročji, zgodba pa precej predvidljiva, še posebej, če si pozoren bralec.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 1 DODATNO TOČKO

Slika

Finding Sky
od Joss Stirling

Knjigo sem pred časom že prebrala, vendar sem se odločila, da zdaj preberem celotno serijo in to seveda ne gre brez, da bi si osvežila spomin. Zgodbo pripoveduje Sky, ki se iz Anglije preseli v Ameriko. Zgodba me je še vedno pritegnila in vse, čeprav se mi je na trenutke zdela malo otročja. Zdi pa se mi tudi, da se je Zed čisto prehitro spremenil, čisto zastopim, da je našel sorodno dušo in vse, samo nekako sem dobila občutek, da je avtorica želela pohiteti.
Benedicts so super družina, vsi z nekimi super sposobnostmi, in še njihovo poslanstvo mi je zelo dobro vpleteno v zgodbo, skratka kljub vsemu je knjiga super.

Ocena:
Izziv: MESEČNI

Slika

Twelve Days of Christmas
od Trisha Ashley

Knjiga je pritegnila mojo pozornost predvsem zaradi naslovnice in opisa nisem niti prebrala. Zgodbo pripoveduje Holly Brown, mlada vdova, ki zaradi smrti njenega moža v času božiča, ne praznuje tega praznika. Pred kratkim pa ji je umrla babica in tik pred smrtjo je poklicala ime Ned Martland, Holly seveda zanima kdo to je. Ponudi se ji priložnost, da bi med prazniki popazila ne odmaknjeno hišo nekih Martland-ov in takoj priložnost tudi sprejme. Rečeno ji je bilo, da bo v tem času prazna popaziti pa bo morala tudi na dve živali konja in psa.
Jude Martland je priznan kipar, ki se je odločil, da letošnje praznike ne bo praznoval doma, saj je prejšnjo leto, ko je za božič prišel z zaročenko Coco je le-ta pobegnila z njegovim bratom. Ko pa se kljub vsemu vrne v družinsko hišo, ni prav nič zadovoljen, ko odkrije, da Holly v njej prireja božično zabavo z njegovo družino, prišla pa sta tudi brat in Coco.
Zgodba se sprva odvija zelo počasi, vendar ko so vsi zaradi snežnega meteža primorani živeti pod isto streho, se začne zgodba zapletati in pripelje do veliko smešnih pripetljajev.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA DODATNO TOČKO - BOŽIČNA TEMATIKA

Slika
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­―――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――
1. Joss Stirling - Stealing Phoenix (Goodreads)
2. Lauren Oliver - Requiem (Goodreads)
3. Lauren Oliver - Delirium Stories: Hana, Annabel, and Raven (Goodreads)
4. Sara Gruen - Water for Elephants (Goodreads)
Nazadnje uredil/a Jerneja dne 31 dec 2014, 10:17, skupaj urejeno 6 krat.
Creativity is intelligence having fun
Obišči moj blog: preberi novice iz knjižnega sveta, recenzije knjig, popotniške objave in več
https://www.pesemptic.com/

Uporabnikov avatar
⋆Lucia⋆
Opravljen celotni bralni izziv 2018
Opravljen celotni bralni izziv 2018

PrispevekNapisal/-a ⋆Lucia⋆ » 07 dec 2014, 15:03

The Hunger Games
od Suzanne Collins

Katniss zamenja mesto s svojo sestrico Prim na krutih igrah - igrah lakote. Njeno dejanje je res občudovanja vredno :016: . V areni se bori skupaj s Peeto, ki prav tako prihaja iz istega okrožja kot ona, ter mu je na skrivaj tudi zelo všeč. Katniss se v tem delu pokaže ne samo kot ljubezniva ( žrtvovanje za Prim in Rue) vendar tudi kot močna borka in zelo iznajdljiva ženska. Konec me je res impresioniral, saj z njim pokaže, da se jim ni treba slepo uklanjati oblastem - Kapitolu ... ter, da ima vsak sistem luknje. :eyebrows: Ta del mi je najljubši iz te zbirke.

Ocena:
Izziv: MESEČNI

Slika

New Moon
od Stephenie Meyer

New Moon je drugi del sage Twilight. Zgodbo pripoveduje Bella, ki se sooča z izgubo Edwarda. Knjiga mi ni bila preveč všeč, oziroma mi je ok vendar glede na ostale dele iz sage, ni tako dobra. Všeč mi je, ko se začne več družiti z Jacobom :106: Imata res najboljše pogovore. Nikakor pa mi ni všeč del, kjer Bella ni zmožna ne jesti in ne piti, zato ker je njen fant odšel. Vendar je avtorica te izgubljene mesece v njenem življenju na zelo zanimiv način napisala hehe

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 1 DODATNO TOČKO

Slika

Emma
od Jane Austen

Zgodba o Emmi je postavljena v čas 19. stoletja. Emma Woodhouse je razvajena dedinja, ki s svojimi prijateljicami vsakodnevno opravlja druge prebivalce njihovega mesteca. Vse pa se zaplete, ko v mesto pride stara prijateljica Jane Fairfax in njen skrivni zaročenec Frank Churchill. Emma za to zaroko ne ve, zato načrtuje poroko svoje najboljše prijateljice s Frankom. Ob enem pa misli, da je Franku všeč prav ona. Zgodba mi ni bila preveč všeč, saj je glavna junakinja zelo samovšečna in misli, da se mora ves svet vrteti okoli nje. To njeno vmešavanje v življenje drugih se mi zdi precej vsiljivo in tudi ostalim likom v knjigi to ni všeč.

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 2 DODATNI TOČKI

Slika

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­―――――――――――――――――――――――――――KNJIGE ZA CELOLETNI IZZIV―――――――――――――――――――――――――――
1. Suzanne Collins - Catching Fire (Goodreads)
2. Suzanne Collins - Mockingjay (Goodreads)
3. George R.R. Martin - A Game of Thrones (Goodreads)
4. George R.R. Martin - A Clash of Kings (Goodreads)
5. George R.R. Martin - A Storm of Swords (Goodreads)
6.George R.R. Martin - A Feast for Crows (Goodreads)
7. George R.R. Martin- A Dance with Dragons (Goodreads)
8. J.K. Rowling - Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Goodreads)
9. J.K. Rowling - Harry Potter and the Chamber of Secrets (Goodreads)
10. J.K. Rowling- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban(Goodreads)
11. J.K. Rowling - Harry Potter and the Goblet of Fire (Goodreads)
12. J.K. Rowling - Harry Potter and the Order of the Phoenix (Goodreads)
13. J.K. Rowling - Harry Potter and the Half-Blood Prince (Goodreads)
14. J.K. Rowling - Harry Potter and the Deathly Hallows (Goodreads)
15. Stephenie Meyer - Twilight (Goodreads)
16. Stephenie Meyer - Eclipse (Goodreads)
17. Stephenie Meyer - Breaking Dawn (Goodreads)
18. Stephenie Meyer - The Short Second Life of Bree Tanner (Goodreads)
19. Joss Stirling - Finding Sky (Goodreads)
20. avtor - NASLOV (Goodreads)
Nazadnje uredil/a ⋆Lucia⋆ dne 23 dec 2014, 14:47, skupaj urejeno 1 krat.
You only live once, but if you do it right, once is enough.

ines1982
Elf

PrispevekNapisal/-a ines1982 » 12 dec 2014, 15:46

What Happens At Christmas
od Victoria Alexander

No tule sem u bistvu zajela kar dva izziva v enem - božična zgodba in pa zgodba se dogaja pred mojim rojstvom.
Zanimiva zgodba o Camille, ki skuša predbožičnem času očarati princa. Ker pa je njena družina vse prej kot "normalna" se odloči za praznike družino preprosto najeti.
Ko pa jo po 11ih letih obišče njena nekdanja ljubezen Grayson in potem še njena prava družina se resnični zaplet šele začne,)..

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA DODATNO TOČKO - BOŽIČNA TEMATIKA

Slika

Under the dome
od Stephen King

Po pogledani seriji sem fuuul z veseljem začela brat knjigo...In takoj ugotovila, da se s serijo fuuuul razlikujeta. Za moje pojme čist preveč in mi nekak knjiga sploh ni potegnila.

Zgodba je sicer fuuul nora... Na malo mestece Chester's Mill se iznenada spusti kupola, ki mestece odreže od ostalega sveta in s tem tudi stanovalce mesta in naključne obiskovalce prepusti dogajanju...
Čemu kupola služi in kako se bodo glavni liki med sabo sporazumevali glede pomembnih stvari za mesto... In kako bodo določeni liki prikrivali svoje skrivnosti...

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 1 TOČKO

Slika

The constant princess
od Philippa Gregory

"I am Catalina, Princess of Spain, daughter of the two greatest monarchs the world has ever known...and I will be Queen of England."

Obožujem Tudorje in tale decembrski izziv jim je kar pisan na kožo;)...Zgodba ki se dogaja, preden sem se rodila, slavna Anne Boleyn... Prekrasni Henry VIII in njegove nesrečne žene in neskončno število ljubic... Na angleškem dvoru vsekakor ni bilo dolgčas;)

Prva knjiga serije Tudors court govori o Catalini oziroma kasnejši kraljici Katarini. Kot mlada deklica se je poročila s še mlajšim Arthurjem - angleškim prestolonaslednikom. Arthurja je neskončno ljubila in ko jo je na smrtni postelji (par mesecev po poroki) prosil, naj njuno ljubezen zataji in s poroko z njegovim mlajšim bratom Henryjem postane kraljica Anglije in uresniči njune cilje...brez pomisleka privoli... Na prestol tako pride z lažjo. Kmalu vzljubi tudi Henryja... In mu žal ne more dati moškega dediča... Je to zaradi laži? Razžaljitve Boga??

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 2 TOČKI

Slika

All-American Girl
od Meg Cabot

ena tipična Cabotina,)....
Najstnica Samantha naključno reši življenje predsednika ZDA in s tem postane narodna herojka. Zgodba pa ne bi bila primerna najstnicam, če ne bi glavna junakinja gojila ljubezenskih čustev do... sestrinega fanta... Ki se tekom zgodbe izkaže za le ne tako super, kot si ga je predstavljala. Vse drugačen pa je predsednikov sin David;)

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 3 TOČKE

Slika

The Other Boleyn Girl
od Philippa Gregory

Večkrat premleta, posneta zgodba dveh sestra... Anne in Mary Boleyn... Dve kraljevi priležnici, ena je postala kraljica in ostala brez glave...
Družina Boleyn je ena izmed častihlepnejših družin v Angliji in ko se oko Henryja VIII za trenutek ustavi na Mary se odločijo svojo mlajšo hčerko spraviti v njegovo posteljo in svojo družino do slave. Marymu posteljo nekaj časa le greje in celo rodi tudi sina. Ker pa se med njeno nosečnostjo bojijo, da bi Henryja strast zapeljala v kako drugo posteljo mu za vmesni čas ponudijo starejšo hči Anne...Ki pa ima tudi svoje načrte... Henryja zapelje do te mere, da se odreče Rimu in krščanski veri... ter se z njo poroči... Zakaj pa Anne ostane brez glave?? Vredno branja,)

Ocena:
Izziv: MESEČNI ZA 3 TOČKE

Slika

1. Philippa Gregory- The Boleyn Inheritance (Goodreads)
2. Joan Gable - My Christmas Curse (Goodreads)
3. Donna Kauffman - The Naughty List (Goodreads)
Nazadnje uredil/a ines1982 dne 31 dec 2014, 21:45, skupaj urejeno 5 krat.

Uporabnikov avatar
Adelaide
Elf

PrispevekNapisal/-a Adelaide » 18 dec 2014, 14:46

The summer I turned pretty
od Jenny Han

Lušna knjiga, primerna bolj za počitniško branje, o Belly, ki med poletjem z družino vsako leto obišče počitniško hišico, kjer jih sprejmejo prijateljica njene mame z dvema sinoma, Jeremiahom in Conradom, njeno veliko ljubeznijo. Belly si je od vedno želela, da bi jo sprejela v svojo družbo in to poletje, poletje ko postane lepa, se to končno zgodi.

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 1 dodatno točko)

Slika

Clockwork Angel
od Cassandra Clare

Cassandra Clate me je navdušila že z zbirko The Mortal Instruments in takoj za njo sem se lotila te. Dogaja se v 19. stoletju, približno sto petdeset let pred dogajanem v City of Bones. Všeč mi je bilo, da ima samo tri dele, v nasprotju s TMI, saj sem se tistih hitreje naveličala.

Ocena:
Izziv: Mesečni (za 2 dodatni točki)

Slika
"He who leaps for the sky may fall, it`s true. But he may also fly."

Uporabnikov avatar
narcissa
Bralni izziv 2018 s 4 zvezdicami
Bralni izziv 2018 s 4 zvezdicami

PrispevekNapisal/-a narcissa » 25 dec 2014, 00:23

Mesto cvetja
od Mary Hoffman

Zadnji del trilogije Stravaganza. Fantazijsko, potovanje v drug svet, v preteklost. Čeprav trilogija ni nek presežek, pa me je celotna zbirka kar pritegnila k branju. Občasno branje popestrijo celo zelo lepe risbe…

Ocena:
Izziv: mesečni za 1 dodatno točko

Slika

The Clan of the Cave Bear
od Jean M. Auel

Razmišljala sem, katero knjigo naj vzamem v roke za ta izziv. Našla sem jo! Najbolje pa je, da nisem imela težav s tem, ali knjiga res ustreza kriteriju ali ne . Je pa res, da sem bila tudi rahlo skeptična, saj mi zgodovinske knjige niso ravno najbolj po godu…

Super je! Prav vživela sem se v deklico Ajlo, z vsako stranjo me je bolj zanimalo, kaj se ji bo še pripetilo. Všeč mi je, da zgodovina ni poudarjena na tisti običajni dolgočasni razvlečeni način! Čisto druga plat zgodovine, in ne zgolj tista »šolska«, bolj osebno, bližje. Moram priznati, da mi je bil avtoričin pogled na vsakdanje življenje v prazgodovini dal nov pogled na tiste čase. Povsod se poudarja zgolj lov in nabiralništvo, vendar ta knjiga prikaže, da gre za precej več: stroga hierarhija, popolna podrejenost žensk, slabe telesne predispozicije, religija, nevednost, dobro razvito zeliščarstvo, povezana skupnost- avtorici je po mojem mnenju res mojstrsko uspelo skupaj sestaviti dejstva ter svojo domišljijo!

Ocena:
Izziv: mesečni za 2 dodatni točki

Slika

Anne of Avonlea
od L.M. Montgomery

V prejšnjem, novembrskem, izzivu sem prebrala prvo knjigo zbirke, tako da sem ob tem izzivu brez kakršnega koli razmišljanja vedela, da tokrat sežem po drugi knjigi. Anne je tokrat že 17-letnica, poučuje v avonlejski šoli… Tudi ta knjiga je lahkotna in preprosta.

V prvem delu me je občasno motila Annina prevelika domišljija, v tej, drugi, knjigi pa se Annina domišljija zmanjša, saj je tudi malce starejša- res se pri branju čuti, da gre za bolj odraslo dekle, kot je bila v prvi knjigi.

Ocena:
Izziv: mesečni za 3 dodatne točke (I)

Slika

Sam's Letters to Jennifer
od James Patterson

Na tretjo adventno nedeljo sem jo vzela v roke in je praktično nisem odložila! Ja, prebrano v nekaj uricah…

»Dve izjemni ljubezenski zgodbi- babice in vnukinje- se prepletata in prepletata, obe polni upanja, bolečine in čustev, ki nikoli ne umrejo.«

Pravkar sem spoznala še drugo plat Pattersona! Poleg njegovih izjemnih kriminalk je zmožen napisati tudi povsem drugačno, ljubezensko zgodbo. Ravno prav dolga, prijetno menjavanje zgodbe Jennifer ter zgodbe njene babice Samanthe.

Ocena:
Izziv: mesečni za 3 dodatne točke (II)

Slika

1. Allan Frewin Jones - The Lost Queen (Goodreads)
2. Lauren Oliver - Requiem (Goodreads)
Nazadnje uredil/a narcissa dne 30 dec 2014, 11:51, skupaj urejeno 1 krat.

Uporabnikov avatar
elchy

PrispevekNapisal/-a elchy » 28 dec 2014, 14:45

After Math (Off the Subject #1)
od Denise Grover Swank

Sama zgodba ni kaj novega. Velikokrat prebrana. Bad boy oz. ženskar se zaljubi v geek punco in ona v njega. Skozi samo knjigo je nekaj zapletov, vendar je konec pričakovan in predvidljiv. Sama zgodba ni nič posebnega, kljub temu se je hitro brala. Tudi karakterji so mi bili všeč.

Skratka, nič posebnega, vendar sem jo kljub temu hitro prebrala, brez siljenja, kot se morem pri nekaterih knjigih, da je preberem do konca. Mogoče bom še prebrala drugi del serije, ker kar obeta in mislim, da mi bo tudi bolj všeč kot prvi del. :)

Ocena:
Izziv: mesečni (za 1 dodatno točko)

Slika

To Sir Phillip, With Love (Bridgertons #5)
od Julia Quinn

Kot vse knjige v tej seriji, je tudi ta dobra. Mogoče je malenkost slabša kot prejšne, ker v 4. delu so odkrili kdo se skriva za skrivnostno Lady Whistledown, ki je pisala trač. :)

Zgodba govori o Eloise Bridgerton, eni izmed 8. otrok. Pri svojih 28 letih je še vedno neporočena in s tem jo imajo za staro devico, ki se ne bo nikoli poročila. A vendar si začne Eloise pisati z Phillipu, po tem ko mu zaželi sožalje, ko mu umre njegova žena, ki je hrkati sorodnica od Eloise.

Knjiga je vredna branja, sploh že zaradi zabavnih dialogov in smešnih prizorov. V kratkem morem še nadaljevati z ostalimi deli. V seriji je 8 delov in vsaka izmed njih pripoveduje zgodbo osmih Bridgertonovih otrok. :)

Ocena:
Izziv: mesečni (za 2 dodatni točki)

Slika

Anna and the French Kiss (Anna and the French Kiss #1)
od Stephanie Perkins

To knjigo sem prebrala že kar nekaj časa nazaj. Bila je ena izmed mojih prvih v angleškem jeziku. Ker sem se takrat še nekoliko bolj mučila z branjem in se ustavljala pri besedih, ki jih nisem razumela, sem jo imela že nekaj časa namen ponovno prebrati. Sploh ker bi rada prebrala še nadaljevanja.

Zgodba je luštna in me je takrat, ko sem jo prvič prebrala, spominjala na svojo zgodbo. Punca se zaljubi v fanta, ki pa je že v razmerju z drugo. V knjigi je bil seveda srečen konec, kar pa pri moji zgodbi ni bil. :)

Sedaj, ko sem jo ponovno brala, sem se spominjala, zakaj mi je bila takrat tako všeč. Polna je zabavnih dialogov. Karakterji so mi preprosto noro všeč, sploh Anna. Ob ponovnem branju sem si resnično zaželela obiskati Paris. In tudi upam, da ga bom nekeka dne. :)

Ocena:
Izziv: mesečni (za 3 dodatne točke, prvi del)

Slika

Sammy's Hill (Samantha Joyce #1)
od Kristin Gore

Knjgo sem kupila v bukvarni in sem jo že imela nekaj časa na polici. Večina knjig v moji domači knjižnici, še nisem prebrala, ker sedaj sem dobila nov kindle in nekako ne pridejo na vrsto. Pri tokratnem bralnem izzivu, pa pojma nisem imela kaj naj preberem pod izziv za 3. dodatne točke in sem malo pogledala po polici in videla to knjigo. :)

Knjiga govori o Samanthi Joyce oz. Sammy kot jo večina kliče. Sammy je stara 26 let in samska. Sam opis knjige mi je bil všeč, zato sem se tudi odločila za nakup te knjige. A že ko sem začela brati prvo poglavje, sem se le s težavo prebijala.

Čeprav se knjiga hitro bere, se nisem in nisem prepričala, da bi jo brala, tako sem vmes prebrala dve drugi knjigi. A na koncu sem se le nekako prisilila in jo prebrala. Sammy mi niti malo ni bila všeč. Njen karakter je neurotičen in mi je skozi knjigo šel blazno na živce. Čeprav knjiga vsebuje nekaj zanimivih prizorov in sem se tudi parkrat nasmejala, sama knjiga ni nek prisežek. Na koncu sem bila že tako zdolgočasena, da sem bolj na hitro in površno brala. Ampak prebrala sem jo le. :) Vsekakor je ne prioročam nobenemu za prebrat. :D

Ocena:
Izziv: mesečni (za 3 dodatne točke, drugi del)

Slika

Uporabnikov avatar
Morrigan

PrispevekNapisal/-a Morrigan » 29 dec 2014, 20:16

1. Keira Andrews - Semper Fi (Goodreads)
2. Anyta Sunday - rock (Goodreads)
"Sticks and stones may build your homes, but words will lift your spirits."
Abigail Roux & Madeleine Urban

Uporabnikov avatar
Karou
Fairy

PrispevekNapisal/-a Karou » 29 dec 2014, 20:48

1. Nicole Williams - Damaged Goods (The Outsider Chronicles #2) (Goodreads)
2. Steph Campbell - Even the Moon Has Scars (Goodreads)
3. Amy Tintera - Reboot (Reboot #1) (Goodreads)
4. Amy Tintera - Rebel (Reboot #2) (Goodreads)
3. Nicole Jacquelyn - Craving Constellations (The Aces #1) (Goodreads)
“We don’t need a list of rights and wrongs, tables of dos and don’ts: we need books, time, and silence. Thou shalt not is soon forgotten, but Once upon a time lasts forever.” ― Philip Pullman
The love that moves the sun and all the other stars.

Uporabnikov avatar
Alexis
Elf
Kraj: Ljubljana

PrispevekNapisal/-a Alexis » 31 dec 2014, 15:26

1. Samantha Young - Fall from India Place (Goodreads)
“Butterflies are proof that you can have a second life.”

Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 2 gostov