od Nicholas Sparks

Izziv: tvoj priljubljen avtor
Ocena:

Povezave:
Bralnica
Goodreads
Celoten komentar - blog
Opis:
Theresa se odpravi na zaslužen dopust v Cape Cod, kjer se ji zgodi nekaj neverjetnega. Morje na obalo naplavi steklenico s pismom, ki pravi: My Dearest Catherine, I miss you, my darling, as I always do, but today is especially hard because the ocean has been singing to me, and the song is that of our life together...
Pod pismo se podpiše Garret in Theresa je dovolj radovedna, da se odloči, da najde tega moškega. Ko ga najde pa se zgodba ne zaključi pri tem, saj Theresa vedno bolj spoznava kdo je Garret in kdo je bila Catherine.
Mnenje:
Nicholas Sparks je eden izmed mojih priljubljenih avtorjev. Pa ne zaradi romantike, kakor bi lahko zmotno mislila, ampak zaradi super, napete, kriminalne knjige Safe Haven (po naše Varno zavetje).
Naj že kar za začetek povem, da me je Nicholas Sparks s to knjigo zares razočaral. Pričakovanja so bila precej velika, žal pa jih ni dosegel.
Gre za tipično romantično zgodbo, ki pa se, glede na njegov sloves, pričakovano konča. Ne trdim, da je slabo napisana ali pa nezanimiva, vendar bi lahko bila boljša.
Zgodba je zanimiva in dobro napisana, tako da se hitro bere. Vendar sem prebrala boljše njegove knjige, tako, da jo enostavno ne morem dati boljše ocene. Zame je bil zgolj povprečna.