6) Dogajanje v Evropi (2 točki)
AVTOR: Jack L. Pyke
NASLOV: Don't...
SERIJA: Don't... #1
KATEGORIJA: M/M, erotika, BDSM
LINK: Don't...
OCENA:
MNENJE: To knjigo mi je že pred časom priporočila Morrigan in odločla sem se jo prebrat, ko sem jo našla na dveh listopiah:
MM Books Set in Europe in
Very British MM. Vso dogajanje je v Londonu in tudi karakterji so angleži (pa kak škot vmes uleti v temni ulici, hehe), kar se tudi vidi vmes ko se bunijo glede vremena in kdaj pri preklinjanju... so bolj inovativni kot samo ameriški "fu*k". Seveda je tudi tega veliko

. Ne glede na to da je knjiga erotična, eden izmed glavnih junakov zlo poudarja slabosti Londona vmes (tak med vrsticami), od gužve na cestah, do neprijaznih sosedov, do razlike med tistimi ki majo cash in tistimi ki ga nimajo, itd. Okaaaaaay, zdaj pa vsebina... knjiga za napisat zmedeno mnenje, saj so mi misli šibale od OMG do WTF do HUH? do OMFG do AAAAAWWW in spet jovo na novo. Včasih se počutiš tako kot Jack, ki je doživljal totalni mind fuck skozi knjigo.
Imamo tri glavne osebe: Jack, ki trpi za OCD (disorder), Master's sub s dramatično kriminalno preteklostjo, polno zlorab. Rabi nekoga in nekaj, da ga drži na tleh, pa ali je to bolečina ali pa treniranje karateja. Drug karakter je Gray, Master in totalni dominant, zelo dark & dangerous karakter, ki skrbi za varnost vseh pod svojim okriljem, o vseh ve vse, tudi totalni manipulant, lojalen, odločen in tudi krut, Jacka pozna že desetletje in je njegov Dom, saj ga pozna najbolje in točno ve, kaj Jack potrebuje. Potem pa je tu še Jan, simpatični finančni svetovalec, ki pozna le vanila svet, razočaran v ljubezni, romantična in nežna duša, ki je na trenutke totalno naiven in nosi srce na rokavu. Ko se Jack in Jan srečata, je kemija takojšnja, in Jack brez težav prevzame vlogo nadrejenega, saj je sex z Janom popolnoma drugačen, kakor ga je navajen, saj so vpletena močna čustva, ki jih Jan ne skriva niti malo. A po drugi strani pa Jack vzporedno igra nevarno igro po pogodbi z Domom, ki se zaplete in konča neprijetno. Ko Jan odkriva BDSM svet, je zanimivo brati poglavja, ki so napisana iz dveh POV, ene pripoveduje Jack, ene Jan. In zanimivo je prebrati kaj se dogaja enemu in drugemu v glavi o eni stvari, ista stvar je pa misli šibajo popolnoma v nasprotne strani. Jao, o tej knjigi bi lahk napisala roman... but all in all... ful dobra bukva za prebrat v dark MM žanru, skoz si na trnih kaj se bo zgodilo, hot dejanja so pa uber hot (!!!!)... zaključna scena je pa itak THE BEST pa tak faking vroča da rabim mrzli tuš zdajle