Saj se sploh ne gre zaradi mišic in sexa (v glavnem, nebom si oči zatiskalaok, res je da moški nismo glih najbolje prikazani not pa predstavljeni glede na to, da nismo vsi mišičasti bogovi seksa in romance ampak v glavnem so v dobri knjigi odnosi zelo dobro predstavljeni. Pa tud kot moški se lahko od teh moških iz knjig kaj naučim...
+ 1On Dublin Street je meni ena najboljših v lanskem letu..pa dvomim, da sem edina takega mnenja
HA, ti povem js neki o tipih, ki so 30+ in še vedno/ponovno samski in "iščejo" življenjsko sopotnico? SEVEDA so med njimi izjeme, ne narobe zastopit, AMPAK po večini so v Sloveniji to takšni:Saj se sploh ne gre zaradi mišic in sexa (v glavnem, nebom si oči zatiskalaok, res je da moški nismo glih najbolje prikazani not pa predstavljeni glede na to, da nismo vsi mišičasti bogovi seksa in romance ampak v glavnem so v dobri knjigi odnosi zelo dobro predstavljeni. Pa tud kot moški se lahko od teh moških iz knjig kaj naučim...) ampak zaradi odnosa. Ti liki v knjigah so (večina) ze od 18-22 leta tak zreli.. razen kaki bad boys, pa še tudi ti večina vejo, kaj si zelijo v zivljenju, pametno razmišljajo, so samostojni.. itd. Današnja mladina (
) pa je taka, ko res redko najdeš fanta, pa tudi punco, ki bi bla pri teh letih zrel/-a. Skoraj ziher sem, da še vsi doma zivimo pri teh letih, redko kdo ma sluzbo, kakrsno koli odgovornost itd. TO meni manjka pri fantih v resničnem zivljenju. Zaupanje, da se lahko na nekoga zaneseš.. Mislim, da moraš iskat tam prek 30 let, da to najdeš - razen some lucky bastards and bitc*es ki jih najdejo ze hitrej
So, I'm jealous, sue me.
Fora je ravn ta, da ženske ne pričakujemo tega od tipa, da so vsi bodybuilderji in bogovi sexa in romantike... sploh ne... to sploh ni point... sm mela dobrega mišičnjaka in sm znorela, ko mu je tisti fitnes od 19-21.30 vsak faking dan več pomenu kot pa da grema v kino... nč ne rečem, je mel body tak da me je skor infarkt od sreče ko je majco dol dal in ja, se nism nič bunila ko sm to vidla pred seboj... ampak to je blo eye candy, veza je bla pa v dreku... ka nej s takim, če sam "kao" ful dobr zgleda, cajta za mene pa nima, ker cajt posveti temu da dobr zgleda? Če že nucam svoj mišični eye candy, grem na net, pogledam 5 slik od CK modelov, pa je stvar rešena v 1 minuti... za lajf so mi pa mišice ma zadnja stvar, na ka bi gledla pr tipu... mam velik raje okroglega medeka, ki šteka kaj je veza, pa me ni strah da si bom tilnik zlomla, ko naslonim svojo glavo na njegov trebuh, ki je mehek, ne pa beton... Vsa "skrivnost" odnosa med fantom in punco je samo to, kako se punca ob njem počuti, kako se obnaša do nje in kako čustveno podporo ji da (spoštovanje, zaupanje, zvestoba, iskrenost, podpora, občutek stabilnosti in varnosti)... sam to je fora, nič drugega... simpl ko pasulj... ampak 85% tipov tega ne kapira... Itak mora bit v štartu kemija, normalno, brez tega ni nič, ampak začetna kemija je osnova, je temelj, na tem se gradi... Ampak ta začetna kemija zagotovo ni razlog, da veza zlaufa ali pa ne... vsaj moje mnenje je tako no...ok, res je da moški nismo glih najbolje prikazani not pa predstavljeni glede na to, da nismo vsi mišičasti bogovi seksa in romance ampak v glavnem so v dobri knjigi odnosi zelo dobro predstavljeni. Pa tud kot moški se lahko od teh moških iz knjig kaj naučim...
A ti loh dam kr roko ?No fajn, da nism edina, kr včasih se počutim tak...![]()
Najbolj me pa razkači to, ko srečam kako "znanko", ki se ji zdi ful pomembno, da mi pove, da mam js previsoka merila in da res ne bom dobila tipa... ker ona ga pa ma in je zdej noseča, in ker je noseča je tud faks pstila ker itak ma njen cash, čeprav je na borzi, in jebemti ma ona prečudovit lajf, da bi ji mogla bit favš... in to mi reče ena fucking wannabe barbie (and she's SOOOO FAAAAR from that), ki ma takega tipa: cel kraj ve da je ta tip največji man whore kar jih je kdajkoli obstajal v savinjski (in se tej babi cel kraj smeji za hrbtom, kak je tupa ko noč) in ma že 3 nezakonske froce posejane okol (za katere se seveda pretvarja da jih ni) in da se preživlja tak, da šverca bosansko robo čez mejo, ker ma narjeno sam OŠ ki jo je komaj skupi spacal in za tak mali dnar pa ne bo on fizično delu, kr on bi rad bil NAJMANJ direktor Pertola, ker je tak nenormalno sposobn... yeah, he's a catch![]()
Pa ne gre se za to, da ji ne privoščim sreče... ma če sta srečna skupi, ja zakon, še na mnoga leta!!!... Sam a veš, ne ti men bluzit v pondelk zjutri ob osmih na parkirplacu pred štarcuno, kak mam js visoka merila, če je pa tvoj ded prenizko zame... ja fak, prenizko je... pa se nimam neko visoko bejbo, ker sm dalč od tega, moje načelo je "kar je simpl je najboljš", sam se pa mal prevč spoštujem (ker vem kaj sem in ker vem kaj lahko fantu dam) da se bom zadovoljila s taprvo golaznijo ko me bo lepo pogledala... sorry, se ne bom... pa če to pomeni da sm narcisoidna za druge al whatever... ja lej, priznam, v tem primeru bom, kr bi rada mela tipa, s katerim lahk mam 1x na dan normaln pogovor pa za katerga me ne bo strah, da ga bojo zaprl čez pol leta...
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 4 gostov