Podpis. Letos januarja sem jih brala že eni četrtičja, baletni copatki so bili fajni! vem, da sem hotla takrat trenirat balet, čeprav nimam nobenega občutka za takt in sploh za glasbo in plesKo sem bila mlajša pa seriji 5 prijateljev in Baletni copatki![]()
Učasih sm je je bla tut men všeč zbirka Baletni copatki. .$ Najljubša mi je bla pa itak Španski ples.
Js tudi mam take knjige najraje. Sej če sm šla v knjižnico (zadnje čase ne ravn, ampak prej v SŠ, OŠ) sm glelda bolj "znucane" knjige... Kr če je bla knjiga stara 5 let pa taka ko nova, pol si je ziher nism sposodla, ker sm misla, da pol že ne more bit neki fajna, če skor noben do konca ne prebere. Mogoč to ni ravn način, pa je verjetn bla katera od teh ful fajna, sam sm šla raj na ziher, pa vzela tako, ko se je vidlo, da je bla kilometrina že za njo.skyline, jaz imam najraje takšne knjige, za katere se vidi, da so jih imeli ljudje radi in so jih imeli velikokrat v rokah. prejšnji mesec, ko sem bila v zda sem si kupila v brooklinu 4 rabljene knjige harryja potterja - so jih prodajali na pločniku in sem bila ful vesela (no, ko sem imela probleme z zapiranjem kufra sem bila sicer malo manj).
Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost