PrispevekNapisal/-a vogue shadowalker » 01 dec 2013, 20:35
Zdrznila sem se ob znanem zvoku, ki je prerezal nekoč zakrpano srce spominov. Zlobna si je zadonelo v moji glavi, nenehna opomba, ki me je spremljala skozi vsakdanjik. Bil je samo bitje, ki je motilo moje prehranjevanje in popolnoma nič drugega. Bila je že tako izrabljena fraza, da sem ji še sama slepo verjela, zakaj preprosto niso mogli sprejeti, da so moja čustva potonila v pozabo in, da je moja duša ogrnjena v temačno zaveso.
" Leondardo, če to ni čudovito presenečenje," še meni se je zagabila moja narejena sladkost medtem, ko je on samo mirno stal - čakal, da pride do besede in modruje.
"Ne igraj se," je zarenčal ostro. Očitno je bilo, da je situacija postajala resnejša za mene pa samo še bolj zabavna. "Ljudje umirajo in mi te potrebujemo."
"Hočeš reči ti ?"
"Ne za naju je bilo igre konec, ko si ubila svojo najboljšo prijateljico,"je hladno zaključil. Niti trznil ni, ko sem se sama opotekla nazaj brez sape, ki je tako in tako nisem več potrebovala - bila sem mrtva.
"Zakaj hudiča ne razumeš, da to nisem več jaz. Stara Tara je bila dolgočasna in plehka in ...,"
"Očitno je bila pametnejša," hotela sem mu oporekati ampak moj jezik je zavezal v trenutku, ko sem zaslišala njegov glas. Z nenaklonjeno gesto sem zavila z očmi
"Stara Tara je izginila. In, če si tukaj, da me ubiješ verjemi, da sem hitrejša in močnejša." Moje mišice so se napele, čuti pa izostrili. Nisem mu zaupala, kljub temu, da je bil on tisti, ki me je spremenil v bitje teme, me učil nadzora, ljubezni in vsega.