Jah... iščem ga. Pa ne, da se sploh nočem spravit brat. Imam res veliko željo brat ampak nikakor ne najdem knjige, ki bi mi bila dovol všeč. Zdaj berem The Sea Of Tranquility, ki ima odlično oceno na GR, odlična priporočila, sem na 22 procentih ampak še vedno me ne pritegne dovol, da bi jo hotel prebrat v eno ali pa bi komaj čakal branje. Sem pred kratkim bral tud eno kriminalko, ki pa mi tudi ni tolko sedla, da bi jo prebral do konca pa čeprav sem jo prebral celo do 70 % pa mi pol sploh več ni bla zanimiva dovol, da bi jo prebral do konca in ugotovil v čem je sploh point.
Mogoče, da ni dejansko krivda na reading moju, ampak si enostavno želim neko knjigo, ki me bo pritegnila že na začetku in držala do konca. Kriminalka me je držala na začetku, me pa je proti koncu vse bol spuščalo in sem vse težje bral, medtem ko ta Sea of Tranquility ne prime nikakor pa ne vem zdaj al je kriv moj reading mojo al pa dejansko to ni to kar se knjige tiče. Nikakor se ne morem najt v nobeni zvrsti in celotne knjige nisem prebral že od Losing Hope dalje, ki sem jo prebral julija. Vmes sem si še sicer uničo kindla in si mogo kupit novega ampak tud medtem nisem mel nekega cravinga po knjigah in sem si kindla pač kupo, ker si enostavno ne znam predstavljat bit brez, zdaj ko ga pa spet mam pa berem TSOT ko en 13 letni mulc domače branje. Ga ne. Malo lahko tud krivdo zvalim na moj ne ravno miren state of mind ampak ne vem, če je to glih to. Enostavno bi rabo eno knjigo ob kateri je ziher, da bom užival od začetka do konca, da bo napeta, da bom komaj čakal, da jo spet berem in, da jo bom predvsem zagotovo hotel prebral do konca. Imate kakšna priporočila? Nujno rabim eno fenomenalno knjigo, ker se obupno počutim, ko ne morem prostega časa zapolnit z branjem in raje kot berem kr nekaj v tri dni bluzim po internetu. Aja, pa paranormalne knjige pri meni odpadejo. Jih je na GR veliko z odlično oceno ampak men to niti malo ne sede. Zvrst pa tud ni pomembna. Še erotična knjiga je lahko.