Prodam več različnih knjig. Odpri in poglej :)

Prodajaš, kupuješ, menjaš ali podariš (rabljene) knjige? Tukaj lahko predstaviš svojo "ponudbo".
patricija_
Pixy
Prispevkov: 5
Pridružen/a: 06 apr 2016, 08:24

Prodam več različnih knjig. Odpri in poglej :)

PrispevekNapisal/-a patricija_ » 23 maj 2016, 09:12

Vse knjige so 1x prebrane. Cena je pa vsaka po 4 eure. Poštnino plačam jaz. :eyebrows:

-Vina Jackson - Knjiga Barve strasti 1. del
Strastna violinistka Summer z ognjeno rdečimi lasmi je ujeta v zgrešeno razmerje z moškim, ki je ne more sprejeti takšne, kot je, zato se zateka v svojo glasbo. Ob popoldnevih igra na postaji podzemne železnice, kjer se predaja Vivaldijevim in Mendelssohnovim stvaritvam. Potem ko se njena violina tako močno poškoduje, da se je ne da popraviti, dobi presenetljivo ponudbo od Dominika, univerzitetnega profesorja s silnimi potrebami, ki ga je očarala, že odkar jo je prvič slišal igrati. Dominik bo nadomestil njeno neprecenljivo violino, toda le, če privoli, da bo zanj odigrala zasebni koncert.


-Stephen King - Knjiga Mačje pokopališče

-Camilla Läckberg - Knjiga Ledena princesa
Po nenadni smrti svojih staršev se pisateljica Erica Falck vrne v svojo rojstno vasico Fjällbacka z majhno in tesno povezano skupnostjo, kjer se je pravkar zgodila tragedija. V kopalni kadi najdejo mrtvo žensko in izkaže se, da gre za Ericino prijateljico iz otroštva Alex Wijkner.
S prerezanimi zapestji je videti, kot da je storila samomor. Patrik Hedström s svojimi sodelavci na policijski postaji Tanumshede začne s preiskavo, Erico pa potegne v mrežo prevar, laži in skrivnosti iz preteklosti. Sprva zgolj naključno, potem pa z vse večjo radovednostjo skupaj raziščeta, kaj se je dogajalo v vasi, kjer imajo vsi nadzor drug nad drugim in kjer je treba za vsako ceno obvarovati svoje skrivnosti.

-Camilla Läckberg - Knjiga Tujka
Patrik Hedström in njegovi kolegi na policijski postaji v Tanumshedeju so imeli mirno zimo. Ob nastopu pomladi pa se razblini mirno obdobje in se dogodki kar vrstijo. Na postaji dobijo novo policistko Hanno Kruse, v kraj pripeljejo kontroverzni resničnostni šov in Fjällbacko znova doletijo nenadne nasilne smrti.

Kar je bilo najprej videti kot nesreča, se izkaže za umor. Zatem Patrik odkrije povezavo še z dvema podobnima primeroma na Švedskem in uvidi, da ima storilec na vesti več življenj. V smetnjaku najdejo mrtvo eno od udeleženk resničnostnega šova. Ali je brutalni umor zagrešil serijski morilec, ki ga išče policija?

-Knjiga Minette Walters - Odmev
Bogata arhitektka v svoji garaži odkrije razpadajoče truplo zapitega brezdomca, ki je umrl od lakote zraven polne zamrzovalne skrinje. Zakaj si ni rešil življenja in zakaj je za svoj konec izbral prav njen dom? Ima odgovor na to vprašanje kaj opraviti z njenim izginulim možem? In zakaj je arhitektka plačala brezdomčev pogreb? Pripoved se zaplete v fantastičen klobčič različnih zgodb, ki imajo en skupni imenovalec – pekočo vest, v kateri odmeva ojdipov kompleks.

-Knjiga Minette Walters - Nagobčnik za jezikavko
Truplo Mathilde Gilespie najdejo v kadi, polni vode, vzrok za smrt pa pripišejo preveliki količini tablet in prerezanim zapestjem. Vse kaže na samomor, le ene stvari si nihče ne zna pojasniti. Ženska je na obrazu imela pripet kovinski nagobčnik, morbidno okrašen s koprivami in marjeticami. Mathilda je bila zoprna ženska, ki je nihče ni maral, a kdo bi z njo opravil tako kruto? Edina, ki je bila Mathildi naklonjena, je bila njena nova zdravnica dr. Sarah Blakeney. Ob branju Mathildine oporoke se izkaže, da je prav ona postala njena edina dedinja, čeprav jo je poznala šele eno leto.

:102:

Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost