Prodam knjigo Samantha Shannon - Sanjačka

Prodajaš, kupuješ, menjaš ali podariš (rabljene) knjige? Tukaj lahko predstaviš svojo "ponudbo".
patricija_
Pixy
Prispevkov: 5
Pridružen/a: 06 apr 2016, 08:24

Prodam knjigo Samantha Shannon - Sanjačka

PrispevekNapisal/-a patricija_ » 12 jun 2016, 20:16

Prodam knjigo Samantha Shannon - Sanjačka. Cena 4 eure+poštnina.

OPIS :)

Piše se leto 2059. Devetnajstletna Paige Mahoney dela v zločinskem podzemlju Rod London. Njeno delo je zbiranje informacij na poseben način – vdira v ume ljudi. Paige je sanjačka, jasnovidka, in v svetu, kot ga narekuje Rod, že samo dejstvo, da diha, pomeni veleizdajo.

Paige se spremeni življenje za vedno, ko jo napadejo, omamijo in ugrabijo ter prepeljejo v Oxford, mesto, ki ga že dvesto let čuvajo v tajnosti, ker ga vodijo in nadzirajo mogočni pripadniki rase iz onstranstva. Paige dodelijo upravitelja, refaima s skrivnostnimi motivi. On postane njen gospodar, njen učitelj in njen naravni sovražnik. Toda če si bo Paige spet hotela priboriti svobodo, mu bo morala dovoliti, da jo tudi neguje v tej strašni ječi, kjer jo čaka samo še smrt.

Roman Sanjačka avtorice Samanthe Shannon vas bo očaral z zgodbo o srčni in neustrašni junakinji. Mlada pisateljica je v svojem prvencu, ki je izšel v 28 državah, ustvarila izjemno, bogato, vznemirljivo in drzno zgodbo o novi resničnosti v novem svetu v prihodnosti.Lp :eyebrows:

Uporabnikov avatar
tamarinka753
Pixy
Prispevkov: 3
Pridružen/a: 09 dec 2016, 18:15

Re: Prodam knjigo Samantha Shannon - Sanjačka

PrispevekNapisal/-a tamarinka753 » 09 dec 2016, 18:19

pozdravljeni rada bi vas vprasala ali ima kniiga trde platnice ali ne in vem da je zelo pozno vendar je ta knjiga THE BEST :P :P


Vrni se na

Kdo je prisoten

Po forumu brska:: Ni registriranih uporabnikov in 1 gost

cron