Skoraj vedno so mi knjige boljše od filmov...vedno ampak res vedno najprej preberem knjigo ( tudi zato moram sedaj pohitet in prebrat I am number four in Beastly)...če pogledam film, knjig sploh ne berem...ker mi potem enostavno ni zanimivo in še karakterji mi ostanejo v spominu taki kot so v filmu...
Pri filmih me moti to, da pač ne zajamejo vseh dogodkov...ali pa jih celo spremenijo zato, da zgodba lažje teče, kar je logično ampak meni ni všeč.
Twilight...filmi so mi tko tko...knjigo mi je ok...filmi pač nimajo tiste domišlije, ki si jo jaz ustvarim v glavi..Jacob mi je v filmu se bolj anoying kot v knjigi...ampak ok..sej ni za pričakovat, da bo film kaj drugačen je pač knjiga taka...
Harry Potter...tu mi je samo žal, da v filme res ne morejo vsega zajet...je pa to meni še vedno najbolj priljubljena serija, kjer z zelo malo romance in neskončno veliko magije naredijo res hudo zgodbo..
Eat, pray, love...mi je bilo žal, da se film sploh pogledala...
Notebook sem najprej gledala film in se knjige sploh nisem spravila brat..tako tudi pri ostalih knjigah pisatelja po katerih je bil posnet film...
Pa še in še bi lahko naštevala...