Je pa tudi meni zelo dobra November 9.
Tudi The Thirteenth Tale ni slaba, če so ti všeč takšne knjige.
Še serija Lorien Legacies je omembe vredna. Potem mi pa počasi že zmanjka predlogov.

Moderator: The Book Crusaders
Sej je vedno fajn vedt, če so knjige prevedene, ampak se mi zdi, da to lahko vsak preveri samBo pa treba naredit eno raziskavico, če je kaj M/Mknjig prevedenih v slovenščino. Ker ene se veliko berejo (in prodajajo) tako da me res zanima ali jih pri nas prodajajo - v originalu ali pa prevedene.
Zgodovinska romanca se ne šteje pod zgodovinske romane.Me pa zanima knjiga z zgodovinsko tematiko. Mora biti nujno neki iz Zgodovine (npr. Stari Rim, svetovna vojna...) ali je lahko tudi zgo romanca?? Lani sem namreč dobila celotno serijo zgo romance od Maye Banks. Mogočejih preberem letos za tale izziv.![]()
![]()
http://www.bralnica.com/serija/mccabe-trilogy/
Hvala za odgovor. Zdajle mi je prišla pod roke nova biografija Edit Piaf za namig za knjigo, v kateri je v glavni vlogi pevec.Klikneš na "Polni urejevalnik" pa se ti odpre tako veliko okno, kjer so zgoraj neki gumbki, desno pa smeški. Pri teh gumbkih imaš enega, ki se imenuje Img (nahaja se med [*] in URL) .
Potem pa v to okno, kamor vpisuješ text, prilepiš povezavo do slike, označiš to povezavo in klikneš na Img. Ko boš objavila prispevek, se bo tako namesto povezave narisala slikica. Potem pa imaš še dva taka gumbka - imgm in imgtt. S prvim poskrbiš, da je slika raztegnjena čez celo širino strani, z drugim pa da bo besedilo oblito s sliko (in ne bo avtomatsko padlo dol kot to naredi pri gumbku Img).
Upam, da sem dovolj nazorno povedala
Super za LGTB vsebino - to moramo še na Bralnici en tak prispevek pripravit...
Po forumu brska: Bing [Bot] in 6 gostov