od Ophelia London

Izziv: knjiga, v kateri je v glavni vlogi pevec
Ocena:

Povezavi:
Goodreads
Celoten komentar - blog
Opis:
Slava ti ne more kupiti ljubezni.
Pred natanko letom dni se je superzvezdnici Abigail Kelly življenje postavilo na glavo. Sedaj si je vzela odmor in odpotovala k sestri na Florido. Prvič v petih letih bo imela poletje samo zase. Brez paparacijev, menedžerja in nemogočih urnikov. Poletje brez bolečih spominov in neprestanih napadov panike.
Ampak vse ne gre tako zlahka, ko v njeno življenje vstopi neznanec, ki spremeni vse.
Mnenje:
Prisrčna zgodba, ki je lahko brez problema bereš v gneči na avtobusu (kakor recimo v moje primeru).
Začetek me je zelo pritegnil, res me je zanimalo kaj jo je tako zaznamovalo in povzroči tako paniko. Takoj ko pa sem izvedela razlog, sem samo zavila z očmi. A vendar sem nadaljevala z branjem, saj je bila zgodba vseeno prisrčna.
A že po nekaj poglavjih mi je Abby šla na živce. Kljub avtoričinim ambicijam Abby prikazati kakor prijetno in nič kaj slavno, ji žal to ni šlo dobro od rok. Ko spremljamo njene misli, vsepovsod vidimo samo oznake s ceno. Dobesedno so njene misli nekaj takšnega: O kako lep kavč, kar voham kako drag je bil. O Todd ima majico te in te znamke, stavim, da je bogat.
Prav tako me je zmotil njen odnos s sestro, ki ji ne pove nič. A hkrati je užaljena, ko izzve, da ji tudi ona ne pove vsega.
Knjiga je enostavna za branje. Plažno branje, a takoj ko se vanjo malo preveč potopiš ugotoviš, da bereš zelo plehko zgodbo o super pevki, ki se išče in ne ve kaj storiti. Seveda sem razumela, da je smisel zgodbe njeno dozorevanje in premagovanju strahov. Žal pa me to ni prepričalo.