Z letom 2019 se bralni izziv v trenutni obliki poslavlja in pripravljamo nekaj novega

Moderator: The Book Crusaders
hvala*moyca*, čestitke! Tudi zvezdice si že dobila
Z letom 2019 se bralni izziv v trenutni obliki poslavlja in pripravljamo nekaj novegaKaj več še ne bi povedala, ampak boste pa izvedeli še ta mesec
Skupaj bo nalog za izziv malce več kot zadnja leta, tako da bo več izbire
![]()
po mojem je ok, če so srednješolci in se le tu in tam dogajanje prestavi direktno v šoloPozdravljeni
Vprašala bi za bralni izziv Zgodba, ki se odvija v srednji šoli,
Ali se mora zgodba ves čas dogajati v prostorih srednje šole ali je dovolj, da so junaki srednješolci in je kakšen dogodek opisan v šoli, se pa odvijajo tudi izven šole?
Hvala, lp
Super. Hvala za odgovor.po mojem je ok, če so srednješolci in se le tu in tam dogajanje prestavi direktno v šoloPozdravljeni
Vprašala bi za bralni izziv Zgodba, ki se odvija v srednji šoli,
Ali se mora zgodba ves čas dogajati v prostorih srednje šole ali je dovolj, da so junaki srednješolci in je kakšen dogodek opisan v šoli, se pa odvijajo tudi izven šole?
Hvala, lp![]()
Žal pa zaradi vseh obveznosti, ki jih imam, v 2019 ne bomo organizirali bralnega izziva. V planu sem imela sicer nekaj posebnega, ampak se ni izšlo. Kljub temu vam v 2019 želim ogromno dobrih knjig, zanimivih zgodb in čim več prostega časa za branje![]()
Po forumu brska: Ni registriranih uporabnikov in 5 gostov