Kazalo: F

Falling for Romeo
Kupi brez poštnine
Falling for Romeo Jennifer Laurens
- 9 ocen

John lahko ima katerokoli punco. Jennifer še ni bila poljubljena. Vsi mislijo, da je popoln. Ona ima težave s ponosom in ljubosumnostjo. Bila sta najboljša prijatelja - včasih. Zdaj igrata Romea in Julijo. Jennifer mora svoj prvi poljub izvesti na odru z Johnom, ki ga želijo vse punce na šoli. Pritisk in napetost naraščata skozi vsako predstavo. Oba sta šokirana, ko čustva vzplamtijo.

Lahko kdo od njiju loči igranega od spontanega poljuba?... Preberi več

Falling for the Backup
Kupi brez poštnine
Assassins (3.5. del)
Falling for the Backup Toni Aleo

Po lepo odigrani vestni družici na poroki iz pekla, si Aynslee Shaw želi le čim hitreje pobegniti domov v Nashville in pozabiti na celotno potovanje. To je, dokler na sosednjem sedežu na letalu ne zagleda najbolj vročega in seksi moškega, ki ga je kdajkoli videla v življenju, in kateri jo osupne s svojim enostavnim in iskrenim smehom. A ko se ji zdi, da stvari tečejo v pozitivno smer, on izgine. Aynslee ostanejo le vprašanja o tem, ali je bil to... Preberi več

Falling From Grace
Kupi brez poštnine
Grace (1. del)
Falling From Grace S.L. Naeole
- 1 ocena

Ko se zjutraj zbudiš v prekrasno jutro, ne pomisliš na to, da bo to najhujši dan tvojega življenja. Za Grace Shelley je. Zadnje leto srednje šole bo mogla preživeti brez svoje najboljše prijateljice. Med sošolci ni ravno popularna in ve, da se bo letos težko znašla. Nato pa spozna Roberta, novega sošolca, ki že s svojo prisotnostjo poskrbi, da ne najde besed in ji začne srce močno biti. Robert je drugačen. Ne zmeni se za govorice o Grace, želi... Preberi več

Falling Hard (At the Party)
Kupi brez poštnine
Falling Hard (At the Party) Lauren Barnholdt
- 3 ocene

Emily in Ashton ne bi mogla biti bolj različna. Ona je tiha in umirjena, on pa popularen in zgovoren. Ko se nek večer z njo spogleduje na zabavi, je presrečna. Emily seveda ve, da bi se mu mogla izogibati, nikoli se ni namreč dobro zaplesti z najbolj vročim fantom na šoli - s tem si že na začetku obsojen na zlomljeno srce.

Čeprav je Ashton vedno cool in samozavesten, ne more nehati premišljevati o Emily.

Zgodba napisana... Preberi več

Falling Into Us
Kupi brez poštnine
Falling (2. del)
Falling Into Us Jasinda Wilder

Ko je Kyle umrl, je del Nell vzel s seboj. A ni bila edina, ki se je morala sestaviti nazaj skupaj. Smrt je pustila veliko praznino v srcih njegovih staršev in starejšega brata Coltona.

Becca de Rosa je Nellina najboljša prijateljica. Ko je Kyle umrl, se je Nell zaprla vase. Ko se Becca trudi Nell pomagati pri žalovanju, je njeno lastno življenje postavljeno na glavo.

Jason Dorsey je povabil Nell na zmenek en teden po njenem... Preberi več

Falling Into You
Kupi brez poštnine
Falling (1. del)
Falling Into You Jasinda Wilder
- 1 ocena

Nisem že od nekdaj zaljubljena v Coltona Collowaya. Zaljubljena sem bila v njegovega mlajšega brata na začetku, Kylea. Kyle je bil moja prva prava ljubezen, moj prvi v veliko stvareh.

Bil je avgust. Nevihtna noč. Noč, ko je Kyle umrl in del mene je umrl z njim.

Colton me ni učil, kako naj živim naprej. Ni zdravil bolečine. Ni dneva spremenil v lepega. Naučil me je sprejeti bolečino, sprejeti, da ni potrebno da je dan lep,... Preberi več

Falling Under
Kupi brez poštnine
Falling Under (1. del)
Falling Under Gwen Hayes
- 9 ocen

Theia Alderson je živela mirno življenje v majhnem mestu v Kaliforniji. Ko pa se na šolskih hodnikih pojavi nevzdržno lep fant, ve da ga je že videla. Pa ne v mestu, ampak njenih sanjah.

Ko jo Haden dan in noč, en trenutek vabi k sebi in nato spet odriva, Theia ve, da je nevzdržna sila, ki jo vleče k njemu večja kot njen strah.

In ko Theia ugotovi, kdo je Haden v resnici, ni prepričana, da... Preberi več

Falling Under
Kupi brez poštnine
Falling (3. del)
Falling Under Jasinda Wilder

Moje ime je Colton Calloway. Moja hči, Kylie, hitro raste. Tako kot je bila njena mama Nell, je pri sedemnajstih že prava dama, lepa, talentirana, pametna. In tako kot njena mama, je tudi moja hči zaljubljena v bad boya s skrivnostmi in temnim pogledom.

Moje ime je Oz Hyde in me ne poznate. Š e.... Preberi več

Book Depository
Book Depository