16. Skušnjava (16th Seduction)
Kupi brez poštnine
Knjigo prispeval/a:
Sanndra
Womens Murder Club (16. del)

16. Skušnjava (16th Seduction)

4.5/5 · 1 ocena

Lindsay Boxer se znova uči ljubiti. Ko se ji pod težo moževega dvojnega življenja sesuje popolno življenje z možem in njuno ljubko hčerkico, se odloči, da bo znova sestavila koščke. A preden sprejme Joeja nazaj, se njen domači San Francisco spopade z grožnjo, kakršne mesto in država še nista videla.

Ko nevarnost udari blizu doma, Lindsay in Joe skočita v akcijo. Primer, ki je sprva videti zelo preprost, se zveriži, ko osumljenec ogrozi vse, za kar se je Lindsay trudila vse življenje. Ko njeno preiskavo spodkoplje kriminalec, briljanten kot vsak odličen odvetnik, in ko njene razloge postavijo pod vprašaj vsi, ki naj bi ji varovali hrbet, je mogoče ne bo rešila niti resnica.
V obupnem poizkusu, da bi obvarovala kariero in lastno življenje, mora povezati pike v smrtonosni zaroti, preden jo bo peklenski sovražnik spravil pred sodišče in odkorakal svoboden s krvavimi rokami.

16. skušnjava, polna značilne napetosti in čustev, zaradi katerih je James Patterson postal najbolj prodajani avtor na svetu, predstavlja najtežji primer za Klub preiskovalk umorov – in vznemirljivo popotovanje od začetka do konca.

0
1
1

Priporočene knjige

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Sanndra
14. 12. 2017 ob 16:22:49
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

O tej knjigi na forumu

Bralni izzivi Bralni izziv 2017 - Lyra Lyra
08. 10. 2017 ob 19:48:23