17. strelec
Knjigo prispeval/a:
elchy
Womens Murder Club (17. del)

17. strelec

The 17th Suspect

5/5 · 2 oceni

17. strelec, nova pretresljiva kriminalka iz serije Kluba preiskovalk umorov, prinaša preplet vrhunske zgodbe, eksplozivne napetosti, strašljivih umorov in nepozabne akcije, po kateri sanfranciške ulice ne bodo nikoli več to, kar so bile.

Niz streljanj v San Franciscu razkrije metodičnega in nepredvidljivega morilca in plašna ženska se odloči, da bo zaupala narednici Lindsay Boxer. Njen zaupni namig Lindsay privede do neprijetnih zaključkov, tudi do tega, da je z enim od oddelkov na policiji nekaj strašno narobe.

Lov za morilcem narednico Boxerjevo vodi izven njene pristojnosti in nevarno vpliva nanjo. Pokažejo se prvi neprijetni znaki zdravstvenih težav, zato ji prijatelji in zaupnice iz Kluba raziskovalk umorov svetujejo, naj si kaznivih dejanj ne žene preveč k srcu. Narednica si ne more pomagati, da zaradi primera ne bi zašla v še nevarnejše vode.

Lindsay, odlikovane policistke, ljubeče žene, predane matere in zveste prijateljice, trdni značaj ni še nikoli pustil na cedilu. Zdaj pa se sooči z morilcem, ki je odločen, da jo bo uničil.

0
1
1

Kupi to knjigo

James Patterson
8,77 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 06. 2020 04:30:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
strozy
02. 05. 2020 ob 13:46:22
5 od 5 zvezdic
Sanndra
09. 04. 2020 ob 14:43:51
5 od 5 zvezdic