The Book of Luke
Knjigo prispeval/a:
Ever

The Book of Luke

4.3/5 · 3 ocene

Emily Abbott je bila vedno kar se da prijazna, toda zadnje čase ji ta prijaznost ne koristi kaj preveč. Njeni starši so se odločili, da se iz Chicaga preselijo v Boston kar sredi zadnjega letnika srednje šole. Emily mora tako razmisliti kaj bo naredila glede svojega prvega fanta Seana in ostalih stvari za katere je trdo garala.

Nato pa Sean pusti Emily na dan, ko bi se mogli preseliti, njen oče pa oznani novico, da bo ostal v Chicagu. Tako se Emily odloči, da ne bo več tako prijazna kot je bila.

V Bostonu se poveže s starimi prijateljicami, Josie in Lucy. Dekleta tako ustvarijo zloben priročnik kako delati s fanti, da bodo le-ti čimbolj prijazni do punc in ne takšni kot so bili Sean, njen oče ter Josiejini in Lucyni fanti.

Prijateljici Emily izzoveta, da priročnik preizkusi na najbolj zaželenemu fantu na šoli, Luku Prestonu, ki je ravnokar končal zvezo z Josie in to preko emaila. Emily kar hitro spozna, da je Luke najbolj zvit od vseh primerkov in da se morajo tudi prijazna dekleta, kot je ona, naučiti nekaj stvari o ljubezni.

0
7
13
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
nikx
02. 05. 2012 ob 09:30:36
4.5 od 5 zvezdic
taša
26. 02. 2011 ob 21:19:21
4.5 od 5 zvezdic
Ever
15. 01. 2011 ob 07:33:08
4 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu