A Little Wanting Song
Knjigo prispeval/a:
skyline

A Little Wanting Song

4/5 · 1 ocena

Charlie Duskin obožuje glasbo in ve, da bi lahko postala dobra glasbenica. A njeno petje je omejeno na petje v samoti, na verandi ali v sobi Guseve glasbene trgovine. Charlie je ostala brez mame in babice in to poletje se odpravi obiskati svojega dedka na podeželje, kjer streže hrano otrokom v najstniškem baru. S sabo je prinesla vse, kar potrebuje za ustvarjanje glasbe: iPod, kitaro, tehnologijo za snemanje. A rada bi imela več: prijatelje, očeta ki jo opazi, možnost da pokaže Davu Robbiju da ni popolna zguba.

Rose Butler je soseda Charlijinega dedka. Svoje dneve preživlja tako, da šteje avtomobile na cesti ali se druži s svojim problematičnim fantom. Čeprav je v Luka zaljubljena, komaj čaka priložnost, da zapusti ta majhen kraj na podeželju. Pridobila je štipendijo za študij v mestu, a sedaj mora prepričati starše, da ji dovolijo oditi, kar pa ni tako lahka naloga. Soseda Charlie, ki jo je Rose ignorirala vsa pretekla leta, je lahko njena rešilna karta v mesto.

0
1
8

Kupi to knjigo

9,74 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 06. 04. 2020 00:30:45
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
15. 07. 2012 ob 08:46:00
4 od 5 zvezdic
fletna poletna, z vmesnimi mal manj fletnimi stvarmi (kače, resno, zakaj spet kače?!)
Book Depository

O tej knjigi na forumu