A Million Tiny Pieces
Knjigo prispeval/a:
skyline

A Million Tiny Pieces

4/5 · 1 ocena

Mia Cantrell je vesela, da se je znebila bivšega moža, ki jo je varal in ji lagal. Trudi se ponovno zaživeti, preboleti zlomljeno srce in zajeti svobodo z veliko žlico. Uživa v tem, da je sama svoj gospodar, da so odločitve samo njene in da se zanaša le na svoje možgane. A njen načrt ima en (ali dva) nenačrtovana postanka.

Phoenix Pierce žaluje za smrtjo svojega očeta in komaj sledi vsem obveznostim, za katere je zdaj sam odgovoren: multi-milijonsko podjetje, NHL ekipo katere je lastnik in neskončno listo žensk, ki bi rade pristale v njegovi postelji, četudi le za eno noč. Potem spozna Mio. Četudi je odločen, da ji bo osvojil srce, to še vedno ne reši njegovega drugega problema: sanje o moškem, ki si ga želi že leta.

Tarik Marx si ne more predstavljati, da bi kdo drug lahko zapolnil praznino v njegovem življenju, kakor je to nezavedno storil Phoenix. Potem spozna Mio. A Tarikovo otroštvo je bilo vse prej kot lepo in še danes ne pozna občutka, kako je biti zares ljubljen. Njegova čustva so kot vrtiljak, saj si želi imeti oba, Mio in Phoenixa.

Je možno da se tisoč majhnih koščkov sestavi skupaj v popolno celoto? In če jim to uspe, kaj je tista vez, ki jih skupaj naredi še močnejše?

*** Ménage M/M/F

0
1
1

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
04. 08. 2015 ob 14:37:37
4 od 5 zvezdic
Tipična hot zgodba Nicole Edwards, ki se poigra z M/M/F kombinacijo. Zelo dobra energija med karakterji skupaj in med posameznimi dvojicami. Zelo všečno!