A Torch Against the Night
Knjigo prispeval/a:
just_me3
An Ember in the Ashes (2. del)

A Torch Against the Night

5/5 · 1 ocena

Elias in Laia tečeta za svoje življenje. Po dogodkih v četrtem preizkusu Bojevniški vojaki lovijo dva ubežnika, medtem ko pobegneta iz mesta Serra in se trudita prebiti skozi srce cesarstva.

Laia je odločena prodreti v najbolj varovan in nevaren zapor Kauf, da bi rešila svojega brata, ki je ključ do preživetja Učenjakov. In Elias je odločen, da pomaga Laii uspeti, tudi če to pomeni, odreči se svoji zadnji priložnosti za svobodo.

Toda temne sile, človeške in druge, delujejo proti Laii in Eliasu. Par se mora boriti na vsakem koraku, da prelisiči svoje sovražnike: krvoločni cesar Marcus, neusmiljena poveljnica, sadistični upravitelj Kaufa in, najbolj srce parajoča, Helene - Eliasova nekdanja prijateljica in cesarjev najnovejši Krvni sodnik.

Helen je vezana na Marcusovo voljo, ter se mora spoprijeti mučno misijo, ki bi jo lahko uničila: najti mora izdajalca Eliasa Veturiusa in Učenjaško sužnjo, ki mu je pomagala pobegniti, in ju ubiti.

1
1
2

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 03. 08. 2021 14:30:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
just_me3
13. 08. 2018 ob 09:37:30
5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu