Airborne
Knjigo prispeval/a:
skyline
Airborne Saga (1. del)

Airborne

3.9/5 · 5 ocen

Avery je prepričana, da že samo njen obstoj privlači probleme, a ko se pred njenimi vrati pojavi velikanska harpija, je šokirana in prestrašena. Mitološka bitja dejansko obstajajo - vredu. Da je Avery v središču konflikta med mitološkimi bitji - malo manj vredu. Da se mora zanesti na arogantnega in nesramnega harpie fanta, ki ji je zlezel pod kožo - nočna mora.

1
6
9
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
day
12. 08. 2012 ob 13:08:03
3.5 od 5 zvezdic
Jaz sem veliko več pričakovala od tele knjige. Nekateri deli so bli super, pri drugih sem pa učasih kar mal odavala. Pa tut od Mason mi ni bil preveč všeč.
Morrigan
17. 10. 2011 ob 17:53:31
3 od 5 zvezdic
meni pa knjiga ni bila preveč všeč. po vseh fajnih ocenas, ki jih je dobila od tistih, ki ste jo že prebrale sem nekak pričakovala več od nje. <br /> sicer se strinjam, da so harpije zanimiva sprememba, ampak nekak mi sama zgodba ni bila všeč, mason je bil dolgočasen in tudi avery me ni preveč navdušila.
Lenka
25. 09. 2011 ob 16:03:24
4 od 5 zvezdic
dobrodošla sprememba, da ne beremo samo o vampirjih ipd. zelo vščeno. pa yay za politične igrice. <br /> <br /> se strinam s kris: masonova je totalna prasica
taša
19. 06. 2011 ob 16:26:00
5 od 5 zvezdic
prava osvezitev..junaka sta mi bila vsec...akcije je bilo dovolj..komaj cakam drugi del..upam edino,da bo malo vec romantike...ceprav je tu nekaj nisem pogresala.
Kris
18. 06. 2011 ob 12:46:12
4 od 5 zvezdic
Knjiga mi je bila všeč! Predvsem to, da nas je že s prvim poglavjem vpeljala v zgodbo z bojem in akcijo... <br /> Se je pa mislm, da prvič zgodil, da mi je bla glavna junakinja bolj všeč od tipa v katerga je bla....Manson mi je že prvi vtis slab naredu, pol ko sta bla v jami ga je sicr popravu, za tem je šlo pa spet vse sam še navzdol! Sploh to da [spoiler]je zaročen in da je ta zaročenka prou pra****[/spoiler]<br /> Mi je blo pa kul, da sta njuno &quot;zvezo&quot; tko počas razvijala in da bo najbrž šele v 2 delu se kej več dogajal med njima...<br /> In konc je res tak, da sm kr zakričala, ko sm kliknla naprej in prazna stran! hehe, spet čakimo na 2 del!
Book Depository

O tej knjigi na forumu