All Roads Lead to You
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Stay (3. del)

All Roads Lead to You

Srečno samska Harper Bishop verjame v samo eno strast- svojo reševalno kmetijo in svojega čistokrvnega angleškega konja Phoenix. Njene sanje so, da ga pelje na tekmovanje Triple Crown. Kako nedosegljivo je to brez izkušenj in pomoči? Novi čedni gost na njihovi družinski kmetiji B&B ima vse kar ona potrebuje, da si sanje uresniči. Z njegovim nepremagljivim naglasom, toplim nasmehom in pomirjujočim dotikom postane zelo moteč.
Po težki izdaji je trener konjev Aidan O'Connor pobegnil iz Irske na počitnice v New York's Hudson Valley. Ko vidi konja z bojevito dušo, si postavi nov cilj: Phoenix bo treniral do zmage. Sooči se tudi z nepričakovanim izzivom: s svojimi čustvi do Harper.
Kako si upa odpreti srce moškemu, ki bo tukaj samo toliko časa, da ji ga zlomi?
Harper in Aiden privolita: držala se bosta profesionalnosti in se osredotočila samo na Phoenix in končno linijo. Na tej poti pa se lahko naučita tudi nekaj o ljubezni, zaupanju in tveganju. In seveda tako kot obljublja, je poslavljanje tudi boleče.

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 30. 01. 2023 19:30:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj