All The Ways You Saved Me
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Love Unplugged (1. del)

All The Ways You Saved Me

4/5 · 1 ocena

Bianca Easton je popolna senatorjeva hčerka.
Pravna fakulteta? ✓
Vedno pripravljen nasmešek? ✓
Pusto in dolgočasno življenje? ✓✓

Ampak to je bilo prej. Preden je izgubila svojo najboljšo in edino prijateljico. Preden je našla prijateljičin nedokončan seznam stvari, ki si jih želi narediti preden umre. To je bilo preden se je njeno življenje postavilo na glavo, ko se je odločila, da bo v New Yorku ostala še 6 mesecev, da opravi vse stvari na seznamu.

Ko prečrtuje eno izmed nalog na seznamu, kupi neznancu kavo, spozna Iana Mathisa. Moškega s potetovirano desno roko, od igranja kitare obrabljenih prstov in polnega skrivnosti, ki ga kakor duhovi preteklosti obkrožajo. Bianca definitivno ne potrebuje takšnih komplikacij, ampak si ne more pomagati.

Z vsako nalogo s seznama, ki jo skupaj opravita Bianca razkrije košček sebe, ki ga je davno zakopala. Zaradi Iana krši svoja lastna pravila, ko se vanj zaljubi. Ampak, ko šest mesecev mine, se mora Bianca odločiti ali je pripravljena svoje navidez popolno življenje zamenjati za možnost prave zakomplicirane ljubezni.

0
1
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
11. 04. 2017 ob 11:38:08
4 od 5 zvezdic
Knjiga mi je bila všeč, saj je Bianca skozi zgodbo odrasla in postala samozavestnejša. Hkrati pa me je seveda pritegnil sezam stvari, ki jih je morala opraviti.
Book Depository

O tej knjigi na forumu