Ambrovec
Knjigo prispeval/a:
Adeline

Ambrovec

The Sweet Gum Tree

5/5 · 2 oceni

Ena najlepših ganljivih ljubezenskih zgodb, kar jih je bilo kdaj napisanih. Osemletni Alix French iz urejene in ugledne družine se svet obrne na glavo, ko spozna desetletnega Nicka Andersona z napačne strani mesta. Njuno prijateljstvo z leti počasi, kot drevo poganja korenine, prerašča v ljubezen. Nemogočo ljubezen. Kot bi se svet zarotil proti njima, ko družbene norme in pričakovanja uničujejo nežno vznikla čustva, ker se Nick boji, da bi zaradi madeža, ki visi nad njegovim pijanim očetom, uničila Alix, ki jo ima raje kot sebe.

Njuna zgodba je pot ljubezni, ki se ne more in noče ozirati na razum, ki ga hranijo predsodki. Ampak ko ovire postanejo uničujoče, ko se začnejo nabirati zamere in ko se začneta spotikati in omahovati … se znajdeta na preizkušnji. Koliko bolečine prenese ljubezen? Do katere meje raste kljub bolečini, ki ji jo zadaja? Kje je točka, ko se bolečina spremeni v strup, ki začne razkrajati ljubezen?

1
2
1

Kupi to knjigo

Katherine Allred
17,42 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 05. 2021 03:00:09
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Nala
21. 06. 2020 ob 14:27:29
5 od 5 zvezdic
Neverjetna knjiga. mikiesha popolnoma se strinjam s tabo, če jo imate priložnost jo preberite! Stre ti srce in ti ga zaceli.
mikiesha
14. 07. 2017 ob 16:54:13
5 od 5 zvezdic
Punce (in fantje, če ste med nami :) ) - preverite to knjigo, ker je čudovita, srce parajoča zgodba. Aaaah... tako hitro sem jo brala, da mi je bilo na koncu kar malo žal (ker sem prehitro prišla do konca). Je pa vsekakor vredna ocene 5 (in še kakšen plus zraven si zasluži).
Book Depository

O tej knjigi na forumu