Angel smrti
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Fjällbacka (8. del)

Angel smrti

Änglamakerskan

5/5 · 3 ocene

Za veliko noč leta 1974 neka družina brez sledu izgine z otoka Valö pred Fjällbacko. V jedilnici, kjer je bilo praznično pogrnjeno za kosilo, so policisti našli samo enoletno hčerko Ebbo. Ali so bili žrtve zločina ali pa so izginili prostovoljno? Skrivnost je ostala nerazrešena.

Mnogo pozneje se Ebba vrne na otok, kjer je njen oče s trdo roko vodil internat. Z možem Martenom sta izgubila sinka in v poskusu, da bi premagala žalost in živela naprej, se odločita, da bosta prenovila hišo in se posvetila turizmu.
Ko pisateljica Erica Falck izve za načrte para, je presenečena in obenem radovedna. Že dolgo je preiskovala skrivnost izginule družine, ne da bi našla pojasnila. Vendar je našla temne skrivnosti iz življenja Ebbinih prednic, še zlasti zgodbo o angelski rejnici.

Ebba in Marten začneta s prenovo, vendar se kmalu začnejo vrstiti nenavadni dogodki. Videti je, kot da ju je ujelo zlo iz preteklosti. Med preiskavo požara začne policist Patrik Hedström s svojimi kolegi znova kopati po starem primeru. Kaj se je pravzaprav zgodilo Ebbini družini?

Z Angelom smrti Camilla Läckberg sledi uspehu Čuvaja svetilnika in drugih knjig o policistu Patriku Hedströmu in pisateljici Erici Falck.

0
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Maša1
01. 08. 2021 ob 12:08:27
5 od 5 zvezdic
devilla
07. 04. 2021 ob 14:54:04
5 od 5 zvezdic
strozy
13. 08. 2017 ob 10:02:12
5 od 5 zvezdic