Angelopolis
Knjigo prispeval/a:
sara21
Angelology (2. del)

Angelopolis

3.8/5 · 2 oceni

Tisočletja že živijo v senci. So neusmiljeni, neizprosni in nesmrtni. To so Nefilim, bitja, ki so si upala izzvati Boga in ljudi. Da so lahko preživeli, so se potuhnili med ljudmi in stoletja zasedali najvišje položaje v državi. Proti njim se borijo angelologi, skrita religiozna organizacija, ki skozi generacije ohranja znanja o teh čudežnih bitjih in poskuša najti način, da bi jih iztrebili.

Deset let je minilo odkar je Verlaine videl črna krila na Evangelininem hrbtu, s katerimi je letela nad New Yorkom. Ko je videl, da je prešla na stran nekoč skupnih sovražnikov, se je odločil pridružiti angelologom. Ko pa jo zagleda v Parizu, odkrije, da ni taka, kot drugi njene vrste. To spoznanje ga odkrito zmede. Ali je mogoče, da bi lahko rešil žensko, ki ljubi?
Začne se lov za zakladom, za katerega se ne ve točno, kje bi se nahajal; mogoče zakopan pod Parizom, mogoče skrit v neki razkošni palači v Sankt Peterburgu ali je mogoče bil izgubljen v širni Sibiriji.

0
1
0

Kupi to knjigo

Danielle Trussoni
13,11 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 15. 10. 2018 10:02:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Anunnaki
02. 12. 2017 ob 15:21:08
4 od 5 zvezdic
Adeline
17. 03. 2016 ob 18:54:04
3.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja

Book Depository