Awaken Me Darkly
Knjigo prispeval/a:
skyline
Alien Huntress (1. del)

Awaken Me Darkly

4.3/5 · 4 ocene

Mia Snow je lovec na aliene, ki ne upoštevajo sporazuma, katerega so sprejeli z ljudmi na Zemlji. Zaposlena je na posebnem AIR oddelku policije, kjer se kot edina ženska v moški službi mora dokazovati vsakič znova in vse njene brazgotine od bojevanja dokazujejo, da je iz pravega testa za to službo. Po seriji skrivnostnih umorov, za katere mora najti razlog in pravega morilca, njeno osredotočenost na delo zmoti še dobri prijatelj in službeni partner Dallas, ki je ranjen v bitki in se v bolnici bori za svoje življenje.

Visok, skrivnostni in z erotično energijo obsevani alien Kyrin je edini, ki lahko pomaga Dallasu, da preživi. Kyrin je posebna vrsta aliena, saj je Arcadian, eden najmočnejših in smrtonosnih, ki vedno dosežejo svojo voljo brez posebnega truda. Mia to ve in zato z veliko previdnostjo igra njegovo igro. A Kyrin ni le lepotec z nadnaravnimi močmi, ki se trudi ukrasti Miino srce, je tudi glavni osumljenec v preiskavi umorov.

0
5
9

Kupi to knjigo

Gena Showalter
12,04 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 16. 01. 2021 05:00:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Lenka
23. 07. 2012 ob 13:50:18
3 od 5 zvezdic
tko nadležnga glavnga lika pa še ne! čist vse na mii me je motil: kao neki hudo zajebana, pa vsi jo občudujejo, pa pravila za jo ne velajo pa bla bla bla
FiMi
22. 05. 2011 ob 20:25:15
5 od 5 zvezdic
Kris
07. 02. 2011 ob 16:49:19
4.5 od 5 zvezdic
skyline
02. 12. 2010 ob 12:48:23
4.5 od 5 zvezdic
Badass "policisti", women power (!!!), "policijski" humor, akcija - vseh vrst ;) Vrste alienov, ki majo nadnaravne moči. Fighting je zakon opisan! In seveda looooove to die for... celotna serija mi je res QL! Vso dogajanje je v prihodnosti, tehnologija na višku, in med vrsticami se lahko najdejo opozorila, kaj bi pogrešali, če uničimo naš planet - vodo, sadje itd. Vse kar je samoumevno zdaj, je dragoceno v prihodnosti. Sam to ni point zgodbe, point je fighting + zafrkancije med prijatelji + looooove :)