Baby Mine
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Rommate Duet Series (1. del)

Baby Mine

Prvi sem jo videl. Svetlolasa. Čudovita. Bojevita. Bil sem zaljubljen.

To ni bilo pomembno, ker je izbrala mojega najboljšega prijatelja in sostanovalca. Nikoli ne bi mogel tekmovati z njim, zato sem jo odrinil stran. Veliko lažje je bilo, ker je živela nekaj ur stran in ni mi je bilo potrebno videti vsak dan, nato pa se je preselila k nama.
Ostal sem brez izhoda.

Vsako jutro med tuširanjem poje, pleše v kuhinji, medtem ko si pripravlja kavo in dela jogo v naši dnevni sobi. Ne morem nehati misliti na njo v vseh pogledih. Ni moja in nikoli ne bo, ampak to ne ustavi moje želje, da jo pritisnem ob steno in okusim njene ustnice.

Nenehno dela zmedo v meni, prijateljice vabi domov vsak vikend in pametna je, ko mi njun PDA stopi na živec. Nobeden od njiju ne ve kaj čutim, zato ni pošteno, da njima nasprotujem. Lahko bi se preselil in se odmaknil od nje za dobro vseh, ampak moja sebična stran tega noče.

Nato pa se zgodi nekaj nemogočega... Moj najboljši prijatelj umre v prometni nesreči motorista, midva pa ostaneva sama in žalujeva za njim. Namesto, da bi jo odrinil stran, jo potegnem še bližje.

Ko se končno sprijazniva z najino realnostjo, ugotovi, da je noseča z njim. Sprejeti moram najtežjo odločitev v mojem življenju...

*BABY MINE je vneta, čustvena, počasi razvijajoča romanca posvečena pretresljivo slastni ljubezenski zgodbi. Je prva knjiga o Hunter in Lennonu, ki se mora brati po vrstnem redu.*

0
0
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj