Bender
Knjigo prispeval/a:
skyline
The Core Four (1. del)

Bender

4.5/5 · 3 ocene

Keegan se je morala odseliti od doma, da bi lahko normalno živela in dokončala študij. Njena mama je obveznosti starševstva vedno pogosteje prelagala na Keegan in prepiri so bili vse pogostejši. Vse kar si je Keegan želela je bila cimra, ki bi bila tiha, mirna, ki se nebi vtikovala v življenje drugih in bi plačevala svoj del najemnine. To je bil edini cilj. Namesto tega je novo stavnovanje delila s Camdenom Brooksom.

Nekompromisni Camden, s svojim greha vrednim telesom, zaščitniški, ostrega jezika in nezmožnosti, da ostane izven Keeganinega privatnega življenja, ne more razumeti, zakaj ga novo dekle v njegovem stanovanju tako zanima. Mogoče zato, ker mu ne dovoli, da bi vsiljeval svoje mnenje in jo imel pod nadzorom, kakor je bil navajen do sedaj. Vedno je v njem vzbudila jezo, ki je poleg seksualne napetosti, ki je bila med njima, bila stalnica v vsakdanju.

Živeti z nekom enostavno pomeni deliti stanovanje z drugo osebo. A za Camden in Keegan je to pomenilo vrtiljak prepirov, poniževanj, prilagajanj in držanja kontrole, ki je noben ni hotel spustiti iz rok. Če bo šlo tako naprej, se bo Keegan morala odseliti, to je edina rešitev, a kaj, ko se seksualna privlačnost le še stopnjuje. Do katere mere?

1
4
3

Kupi to knjigo

Stacy Borel
13,70 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 12. 07. 2020 17:30:07
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
waitingtodisappear
04. 01. 2015 ob 02:09:35
4 od 5 zvezdic
Gea
16. 12. 2014 ob 10:15:17
5 od 5 zvezdic
Ena najboljših knjig ki sem jih prebrala letos, vredna nakupa :)
skyline
27. 04. 2014 ob 12:04:35
4.5 od 5 zvezdic