Beyond What is Given
Knjigo prispeval/a:
skyline
Flight & Glory (3. del)

Beyond What is Given

4/5 · 1 ocena

Poročnik Grayson Masters je osredotočen na dokončanje tečaja za Apache helikopter, in zadnja stvar, ki jo potrebuje, je njegova krasna nova sostanovalka Samantha Fitzgerald, ob kateri se ne more osredotočiti na učenje. Četudi so njena prepametna usta in svobodni duh zanj neželjeno dražljiva, kljub vsemu ne more zanikati svoje privlačnosti in kemije do nje.

Potem, ko je bila izključena iz šole, Sam nima pravice raziskovati Graysonovih skrivnosti, medtem ko ona skriva svoje pred njim, ampak to je ne ustavi, da bi poskusila podreti njegove zidove. Vsaka ovira, ki jo pri njemu podere, zruši tudi eno njeno, a vendar ni pripravljena na resnico: druga ženska si lasti Graysonovo srce od nekdaj.

Zaljubiti se, je nekaj, kar si niti Grayson niti Sam ne moreta privoščiti v tem trenutku, a ko je ta meja prečkana in so skrivnosti razkrite, spoznata, da so včasih prav uslišane molitve razlog, da potuješ skozi pekel.

0
1
1

Kupi to knjigo

Rebecca Yarros
19,01 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 04. 04. 2020 14:01:36
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
29. 01. 2020 ob 18:14:40
4 od 5 zvezdic