Black Rainbow
Knjigo prispeval/a:
skyline

Black Rainbow

4.5/5 · 1 ocena

Po kratki avanturi z glasbenikom, ki ga spozna v baru, se Thea Cunning sprijazni, da Levija Blacka ne bo videla nikoli več, četudi sta skupaj preživela najbolj nori in erotični konec tedna njenega življenja. A ko se v ponedeljek začne nov študijski teden, Thea ugotovi, da njen pretekli seksi ljubimec ni le profesor, ki se ga vsi bojijo, temveč tudi eden izmed najuglednejših in najuspešnejših kriminalnih odvetnikov v državi Massachusetts.

Vsi v razredu si želijo biti med izbranimi dvanajstimi študenti, ki jih profesor Black sprejme v svoji firmi kot pripravnike, zato je tekmovalnost v skupini že od prve ure naprej. Za študente prava je to najbolj zaželjena praksa, saj ne le da se ogromno naučijo, ampak jim je to tudi najvišja možna referenca, ki jo lahko dobijo za prihodnost. Thea pa za razliko od drugih premleva možnost, da bi zaradi erotične kemije, ki še vedno živi med njima, zapustila njegova predavanja. Na žalost pa se ta možnost ne ujema z njenim dolgoročnim ciljem, zaradi katerega je sploh začela študirati pravo. Njen oče je namreč po krivem obsojen na zaporno kazen in Thea želi dokazati pravico. A da bi dosegla to, se mora učiti od najboljšega profesorja za kriminalno pravo – Levija Blacka.

1
1
3
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
27. 06. 2015 ob 12:37:56
4.5 od 5 zvezdic
Ne vem zakaj so tako različna mnenja o tej knjigi na GR, ampak meni je bila super vroča romantična zgodba, posebej ker je student/teacher tematika, ki me zadnje čase zelo mika :D