Blindfolded Innocence
Knjigo prispeval/a:
skyline
Innocence (1. del)

Blindfolded Innocence

Brad De Luca nima težav z iskanjem žensk za svojo posteljo. Praktično se v njej znajdejo kar same od sebe. Eden izmed najboljših odvetnikov za ločitvene postopke v mestu je seksi poredni fant, ki doseže svojo voljo na sodiščih in izven njega. Velikokrat so v obe vrsti aktivnosti vključene tudi njegove stranke. Ko se na firmi pojavi nova praktikantka, mu takoj pade v oči, četudi jo ob prvem srečanju zamenja za nekoga drugega. Predstavlja mu izziv, saj ga zavrača na vsakem koraku, zaradi česar je še bolj odločen, da jo osvoji vsaj za eno noč.

Julia Campbell, študentka prava v zadnjem letniku, je sveže samska. Prekinila je dolgotrajno vezo z zaročencem in sedaj uživa v svoji neodvisnosti. Njen novi mentor v pravni firmi jo venomer opozarja, da se ne sme pustiti zapelajti zloglasnemu partnerju Bradu De Lucu, saj si bo nakopala le srčno bolečino. Zadnja stvar, ki jo Julia potrebuje, je moški, ki lahko uniči njeno prihodnost v poslovnem smislu. A še predenj se zaveda, v kaj se podaja, jo ima legendarni šarmer zavito okoli mezinca. Njegov neklasični pristop do žensk in okus po prepovedanem v njej vzbujajo še nepoznane občutke, katerim se težko upira, četudi za ceno ranjenega srca. A Brad De Luca ni le seksualna ikona firme. Je še mnogo več.

0
0
1

Kupi to knjigo

Alessandra Torre
13,03 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 19:00:52

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj