Blood Kiss
Knjigo prispeval/a:
skyline
Black Dagger Legacy (1. del)

Blood Kiss

4.8/5 · 2 oceni

Zgodbe bratovščine Black Dagger Brotherhood se nadaljujejo v tej novi spin-off seriji.

Paradise, krvna hči kraljevega prvega svetovalca, je pripravljena prestopiti meje pričakovanega življenja aristokratske ženske, ki jo omejuje. Njena strategija? Pridružiti se zahtevnemu programu treningov v Black Dagger Brotherhood učnem centru in se naučiti boriti zase, misliti nase in biti samostojna. To je dober načrt, dokler ne gre vse narobe. Šolanje je nepredstavljivo težko, drugi rekruti so bolj sovražniki, kot zavezniki, in zelo je jasno, da ima Butch O'Neal - Dhestroyer, ki je zadolžen za izobraževanje, resne težave v svojem življenju.

Z vsemi temi problemi se Paradise sooči še predenj se zaljubi v kolega sošolca, kar postane kmalu njena glavna težava. Craeg, navaden fant, ni nič od tega, kar bi njen oče želel za njo, a vendar je Craeg vse to, kar si sama želi pri moškem. Kot se zgodijo nasilni napadi, ki ogrozijo celoten program, in ko postaja njuna erotična privlačnost nepremagljiva, je Paradise testirana na načine, ki jih nikoli ni pričakovala. Ali je dovolj močna, da uresniči svojo moč na bojišču in izven njega?

0
2
2
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Gea
29. 01. 2020 ob 18:12:36
5 od 5 zvezdic
skyline
08. 12. 2015 ob 11:07:20
4.5 od 5 zvezdic
Seveda sem morala prebrati to knjigo, če se dogaja v BDB svetu :D V tej knjigi je večji poudarek na glavnih osebah in njihovih problemih in razmišljanjih, kakor pa na vojni z lesserji, kot smo navajeni v BDB. Knjiga je osredotočena na dva para, enega poznamo od prej, enega pa ne. Se pa v zgodbi pozna, da so novi karakterji malo mlajši, saj je to začetek nove generacije rekrutov. Ampak prav tako je knjiga polna akcije (takšne in drugačne).

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu

Vampirji Black Dagger Brotherhood skyline
19. 03. 2015 ob 11:40:21