Blood Magic
Knjigo prispeval/a:
taša
Blood Journals (1. del)

Blood Magic

4.7/5 · 3 ocene

Kamorkoli se Silla Kennicott obrne, vidi kri. Ne more nehati razmišljati o umoru-samomoru svojih staršev. Obsedena je s knjigo urokov, ki je skrivnostno prispela v njen nabiralnik. Skupna sestavina vseh urokov je kri. In Silla je več kot pripravljena izreči par urokov. Kaj pa je preliti malo krvi, da odkriješ resnico?

In potem je tu še Nick..nov fant na šoli, zaradi katerega ji hitreje bije srce. Tudi on ima svojo skrivnost in še kako mu je poznana krvava magija. Združena s strani usode in provlačnosti, morata združiti moči in ugotoviti, kdo je Sillin sovražnik in kdo bi naredil vse, da bi ji vzel knjigo in magijo.

0
3
10
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
taša
07. 01. 2016 ob 16:23:22
4 od 5 zvezdic
Lenka
20. 11. 2011 ob 12:46:51
5 od 5 zvezdic
zelo všečno. tko kot je Morrigan rekla: krvavo, pa fajn da je iz obeh POV. <br /> res mi je blo smešen, kako je nick mary poimenoval lilith :D iz ene skrajnosti v drugo.
Morrigan
14. 06. 2011 ob 15:32:07
5 od 5 zvezdic
zelo mi je bila všeč. je nekoliko drugačna od ostalih knjig o isti tematiki, predvsem je bolj temačna. in krvava. zelo krvava. všeč mi je tudi, da zgodbo pripovedujeta tako silla kot nick, tako da izveš kaj mislita oba. in izseki iz josephininega dnevnika popestrijo zadevo, ker ne veš točno, kam bi jo dal. ne vem pa, če bo nadaljevanje, ker se je zgodba zaključila. aprila drugo leto bo izšla blood keeper, ampak dvomim, da bo o silli in nicku.