Blue Bloods
Knjigo prispeval/a:
Ever
Blue Bloods (1. del)

Blue Bloods

3.7/5 · 3 ocene

Leta 1620 je v Ameriko prišla posadka moških in žensk, ki so v svojih rokah nosili prihodnost sveta. Miles Standish, John Alden, Constance Hopkins in drugi so oblikovali Ameriko. Toda nekateri med njimi niso imeli čistega srca, niti niso bili ljudje. Bili so vampirji. Vampirji, ki so se hitro naselili v New York in prilagodili življenju tam. Z željo po moči, bogastvu in vplivu so se združili v elitno družbo - Modra kri. Prisegli so, da bodo varovali skrivnost svojega nesmrtnega življenja. To skrivnost so varovali stoletja.

Schuyler Van Alen je dijakinja prestižne privatne šole. Kar naenkrat ko dopolni 15 let se na njeni roki pojavi zanimiv mozaik modrih žil. Kar naenkrat si želi surove hrane in ima privide iz preteklosti. Nato najdejo dekle z njene šole mrtvo, prekrito s krvjo in Schuyler ne ve kaj naj si misli.

So lahko legende o vampirjih resnične?

0
7
16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Alyy33
20. 09. 2013 ob 16:09:42
3.5 od 5 zvezdic
Lenka
22. 08. 2010 ob 13:27:06
4 od 5 zvezdic
tale opis vampirji pa gossip girl je kr točen. men je bla knjiga všeč. ok, mogoče je bil na vsake tolko res kakšen mal bolj zakompliciran stavek, sam sej ni treba da vse razumemo (right?) oz. mene ne zmoti, če česa ne razumem.
Ever
20. 08. 2010 ob 17:33:16
3.5 od 5 zvezdic
To knjigo sem prebrala že nekaj časa nazaj pa sem jo čisto pozabila komentirati.<br /> <br /> Sama zgodba mi je bila zelo všeč - vampirji in gossip girl :) Toda, ni me pa potegnila vase, ker so stavki res zelo čudno oblikovani. Mogoče koga to ne bo motilo, ampak mene je, zato so naslednji deli padli po lestvici 'Želim si prebrati' navzdol.