Bound
Knjigo prispeval/a:
skyline
Little Goddess (3. del)

Bound

5/5 · 1 ocena

Ljudje imajo možnost izbrati med končanjem zveze, strtim srcem, ločitvijo, izogibanjem. Za Cory so izbira omejena na ljubezen ali smrt. Zdaj, ko se je vrnila v Greenshill in prevzela vlogi kraljice in vodje, je njeno življenje postalo zapleteno. Bracken in Nicky se borita za njeno naklonjenost, Green je odšel pomagati svojim ljudem, nov sovražnik pa želi uničiti vse, kar in kogar ima Cory rada. Ne, njeno življenje ni le zapleteno, ampak psihotično, saj se zdi, da izgublja svojo identiteto in ne obvladuje svojega poslanstva.

A sovražnik, s katerim se sreča Cory in njeni ljubimci, postaja vedno večja nočna mora, ki se ne ustavi le pri umorih. Njeno življenje ni več edino, ki visi na nitki. Zaveda se iz preteklih izkušenj, da edina stvar, ki je groznejša od lastne smrti, je smrt nekoga, ki ga ljubiš.

0
1
1
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Arwenis
06. 12. 2010 ob 23:59:37
5 od 5 zvezdic
Pismu težko berem to knjigo ej... Mislim res je dobra, izvirna, smešna, ljubezenska, lepa, prisrčna, neustrašna, cute, hartbreaking. Everything...<br /> Ampak to je tko kt kastrola gresa, to hrano imaš najraje, in ker si požrešen jo hočeš sam pojest... Sam potem ugotoviš da vsakič več kot poješ vsakič težje gre naslednja žlica dol. Več ko žreš počasneje gre ostalo dol ker si se prenažrl. Dobesedno tko je to. :D :)

Druge knjige avtorja

Book Depository

O tej knjigi na forumu