Breaking Away
Knjigo prispeval/a:
skyline
Assassins (5. del)

Breaking Away

Za Nashville Assassins vodilnega napadalskega centra Phillipa Andersona, je igranje hokeja bilo enostavno... tako naravno kot dihanje. Njegovo življenje ni nič drugačno. To je, dokler se njegov svet ne obrne na glavo po smrti njegove sestre. Medtem ko žaluje za svojo izgubo, mora Phillip najti način, da bi obvladal zelo jezno šestnajst letno nečakinjo Claire. Kot njen uradni skrbnik, Phillip odkrije, da edina stvar, ki zdravi njeno osamljeno srce, je ples.

Za Reese Allen je ples že od nekdaj del njene duše. Potem, ko je pustila svoje ranjeno srce v New Yorku in se vrnila domov, je odločno ustvarila svoj lasten plesni studio, ki je eden izmed najboljših v Tennesseeju. Ko vidi Claire prvič plesati, Reese ve, da lahko dekle postane veličastna plesalka in to nemirno dekle vzame pod svoje okrilje. Ples je za obe tudi terapija, zato ni nič čudnega, da se zbližata. A v Reesino življenje skupaj s Claire vstopi tudi pregrešno lep Phillip.

Phillip in Reese sta srečna vsak v svojem samskem življenju. To je preprosto, enostavno, brez dram. Delata, kar želita s komer želita in kakor želita, vendar od prvega srečanja je njuna privlačnost eksplozivna. Kmalu sta pripravljena na več kot le eno noč, ki se spremeni v dve, potem v tri…

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj