Broken Wings
Knjigo prispeval/a:
skyline

Broken Wings

4.5/5 · 1 ocena

Lynsie Fox ima popolno življenje. Poročena je z Lincolnom, vojaškim pilotom, in njuna ljubezen ne pozna meja. Lynsie je najsrečnejše bitje na svetu, saj si partnerja, kot je Lincoln, lahko želiš le v sanjah. Za Dexa, Lincolnovega najboljšega prijatelja še iz otroštva, želi Lynsie najti pravo žensko, saj ga ima rada in tudi njemu želi takšno ljubezen, kot jo ima sama z Lincolnom. Njena mislija postane iskanje popolne partnerice za Dexa. Dex, ki je v preteklosti komaj zakrpal svoje strto srce, se Lynsini predlogi zdijo vedno bolj smešni, saj že dolgo obstaja ženska, ki si jo želi, a je nikoli ne bo mogel imeti, le da Lynsie tega ne ve. Dex se je že sprijaznil, da svoje sanjske ženske ne bo nikoli dobil, zato je raje sam, in ugodi Lynsie in njenemu iskanju le iz zabave.
A Lynsino življenje je preveč popolno, da bi trajalo. Tragedija ji v sekundi spremeni življenje, kot ga pozna, in jo napolni s praznino in osamljenostjo. Edina svetla luč v njenem žalovanju je Dex, ki jo edini lahko razume. Bo še kdaj Lynsie lahko zrla v nebo brez bolečine?

0
1
1

Kupi to knjigo

Erika Ashby
16,43 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 26. 09. 2020 21:30:17
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
31. 05. 2014 ob 08:26:53
4.5 od 5 zvezdic
Book Depository

O tej knjigi na forumu