Broken With You
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Stark Security (2. del)

Broken With You

Denise ne more verjeti, da je po težavnem otroštvu presrečno poročena s svojim partnerjem in sorodno dušo. Prepričana je, da niti Masonova dolgotrajna zadolžitev ne more pretrgati njune vezi. Ona zagotovo ne pričakuje, da ko se bo končno vrnil skozi njuna vrata, se ne bo spomnil nje, sebe in njunega razmerja...

Mason po operaciji, ki se ni izšla dobro, ve samo tisto, kar so mu povedali. Bil je agent pod krinko, ima ključne informacije o nacionalni varnosti nekje v svoji glavi in da mu ne morejo povedati več, ker se bojijo, da bo še bolj zakopal svoje skrivnosti. Ne povejo mu ničesar drugega, niti tega, da je čudovito dekle, ki pospeši utrip njegovega srca njegova žena, ne samo partnerka.

Denise mora obdržati skrivnosti razkropljene, če se želi vrniti v njegov objem. Kljub poželenju, ki še vedno gori med njima, mu ne sme povedati kdo je in da nosi njegovega otroka.

Ko temne sile ogrožajo življenje obeh za pridobitev izgubljenih informacij v Masonovem umu, ni njuna preteklost tista, ki jo bosta testirala ampak med njima gori čisto nova vroča ljubezen.

0
0
0
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj