Captivating the Scoundrel
Knjigo prispeval/a:
prada2015
Legendary Rogues (4. del)

Captivating the Scoundrel

Daphne Foliot je vedno vedela, da se bo poročila z moškim, ki jo bo imel rad in bo izviral iz linije legendarnih vitezov kralja Arturja. To še ne pomeni, da si želi, čeprav je to očetova želja. Vzgojena brez mame, dolguje vse moškemu, ki jo je podpiral in financiral študij, jo spodbujal pri njeni želji, da je postala prva ženska članica društva "Order of the Round Table". Ko začne sumiti, da je njen izbran mož izdajalec društva, načrtuje razkriti njegovo izdajo kljub posebni obojestranski privlačnosti.

Naslednik trinajstih zakladov Britanije Gideon Kersey je prisegel, da bo naredil vse, da zaščiti svoje družinsko premoženje iz skrivnega društva, ki se je ukvarjalo z izkoriščanjem predmetov za osebno korist. To vključuje tudi poroko z žensko, ki je ne ljubi. Ona sproži strast za katero je bil prepričan, da je umrla skupaj z njegovo prvo ženo. Ko resnica, ki stoji za cilji društva ogroža vse kar Daphne ve, se mora Gideon boriti, da reši njo in prihodnost, ki jo nameravata deliti.

0
0
1

Kupi to knjigo

Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2020 21:30:45
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Book Depository