Caraval
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Caraval (1. del)

Caraval

Zapomni si, samo igra je...

Scarlett Dragna ni nikoli zapustila majhnega otoka, kjer živi skupaj s svojo sestro Tello in mogočnim, okrutnim očetom. Zdaj pa se je njen oče dogovoril, da se bo poročila. Scarlett je prepričana, da sedaj ne bo nikoli videla Caravala - oddaljene predstave, ki si jo lahko ogledaš le enkrat na leto in kjer lahko gledalci tudi sodelujejo.

Ampak letos prejme dolgo željeno povabilo. S počjo skrivnostnega mornarja sestri pobegneta. Ampak takoj, ko prispeta na cilj, Tello ugrabi Legend, ki je nihče drug kakor odličen in bistroumen vodja Caravala. Izkaže se, da se bo letošnji Caraval vrtel okoli Telle. In kdorkoli jo najde prvi, zmaga.

Scarlett je bilo povedano, da karkoli se zgodi v času Caravala, je le izpiljen nastop. Kljub temu pa se zaplete v igro ljubezni, gorja in magije.

Ne glede na to ali je Caraval resničen ali ne, mora sestro najti še pred iztekom petih dni ali pa se bo sprožil domino efekt in njena sestra bo izginila za vedno.

Vabljeno v Caraval, ampak pazite, da vas ne odnese predaleč.

0
0
3

Kupi to knjigo

Stephanie Garber
17,10 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 28. 11. 2020 01:00:03
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj