Chasing Dreams
Knjigo prispeval/a:
skyline
Devil's Band (1. del)

Chasing Dreams

Cooper Krenshaw ve kako je živeti v očeh javnosti, pozna zvok vzhičene množice, ko stopi na oder, saj je eden izmed največjih imen country glasbe. Zavestno se odloči, da se skrije od javnosti in to je njegova prva lastna odločitev po dolgem času. Ko je zapustil koncertni oder v Chicagu, je mislil, da potrebuje le nekaj dni, da si zbistri glavo. Znajde se v Devil´s Band, v Teksasu, in kmalu ugotovi, da izziv, ki si ga je zastavil, ni izziv, ki ga je potreboval. Za glasbeno zvezdo, ki lahko dobi katerokoli žensko, je najtrši oreh lepotica v modrih kavbojkah.

Tessa Donovan je skregana s svojo usodo. Kot lastnica bara The Rusty Nail zasluži dovolj, da lahko normalno živi. Po izgubi svojega moža le petnajst mesecev po poroki, je Tessa zadnja štiri leta lovila svoje sanje, saj je le tako lahko preživela vsak težek dan posebej. A te sanje so ji iztrgane iz rok, ko seksi glasbenik prispe v mesto pod pretvezo, da je v tem majhnem kraju pristal po nesrečnem naključju. Tessa ne verjame v usodo, zato je odločna, da po karkoli je seksi kavboj prišel, njenega srca zagotovo ne bo dobil.

0
0
2

Kupi to knjigo

Nicole Edwards
16,28 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 07. 2020 11:30:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj