Clarity 2
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Clarity (2. del)

Clarity 2

4/5 · 1 ocena

Helen Winters je bila osamljena vse dokler ni spoznala šarmantnega zdravnika Liama Larsona, ki ji je tudi ponudil sodelovanje v raziskavi, ki ji bo povrnil vid. V zameno za sodelovanje jo Larson in njegov prijatelj, ki je tudi zdravnik odpeljeta domov. Med potjo pa se Helen zagleda v Liama.

Domov pride še ravno pravi čas za poroko, kjer pa se njena nočna mora nadaljuje.

Prisiljena se je soočiti s strahovi, zaradi katerih je zbežala. Sedaj se ponovno utaplja v strahu, Liamov glas pa je še edini, ki ji preprečuje utopitev. Njegov dotik pa postane njena edina luč v njeni popolni temi.

Helen se je vedno zanašala le nase, sedaj pa ji to ne bo omogočilo preživetja. Zaradi strašnega dogodka iz preteklosti, ne zaupa nikomur več. Ampak ali Liamu zaupa dovolj, da ji bo lahko pomagal?

0
1
0

Kupi to knjigo

Loretta Lost
10,55 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 05. 07. 2020 07:30:23
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
26. 05. 2015 ob 16:48:51
4 od 5 zvezdic
Zgodba se nadaljuje od trenutka v katerem se je končal prvi del, kar se mi je zdelo res super. Sem bila kr malo zaskrbljena, da bo pisalo čez 1 teden ali kaj podobnega. Tudi ta del mi je bil zelo všeč, avtorica očitno obožuje pisanje koncev, kjer nisi prepričan kaj se bo zgodilo naprej. 4 zvezdice pa zato, ker moramo biti ne glede na vse, tudi precej kritični. Takšna knjiga, bi lahko bila še bolj dodelana in s tem še boljša.