Clarity 3
Knjigo prispeval/a:
Jerneja
Clarity (3. del)

Clarity 3

3.5/5 · 1 ocena

Po toliko mračnih letih si Winter ni nikoli mislila, da bo še kdaj srečna in da bo imela občutek varnosti. Ampak vse se je spremenilo, ko je spoznala mladega zdravnika Liama Larsona.

V težkih trenutkih, ki jih sedaj doživlja pa Liamova prijaznost in moč nista več dovolj, da bi jo obvarovali. Bojuje se z izdajstvom lastne družine, strašnimi nočnimi morami in tudi povzročitelj vseh njenih tegob, ji še vedno otežuje vsakodnevno življenje.

Utrujena dejstva, da je žrtev si želi ponovno pobegniti iz mesta, kjer se ne počuti dobro. Ampak Liam ji obljubi, da lahko v zameno za njeno zaupanje stori karkoli. In s tem misli predvsem operacijo, ki ji lahko povrne vid, ter tudi osvojitev njenega srca.

0
1
0

Kupi to knjigo

Loretta Lost
12,83 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 07. 07. 2020 22:30:21
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
Jerneja
06. 06. 2015 ob 11:47:22
3.5 od 5 zvezdic
Tudi ta zgodba je napeta in zanimiva kakor prejšnji deli, edina razlika je v tem, da je v tem delu malo več romantike. Je hitro berljivo in ko jo prebereš nekje do pol jo enostavno ne moreš več odložiti, saj se začnejo odkrivati še druge skrivnosti, ki jih seveda sploh nisi pričakoval.