Clipped by Love
Knjigo prispeval/a:
skyline
Bellevue Bullies (2. del)

Clipped by Love

To je bilo najtežje leto mojega življenja. Gledal sem, kako je bil moj brat vpoklican v višjo hokejsko ligo brez mene, moja mama se je ločila in breme moje družine je težko na mojih ramenih. Počutim se, kot da je moja naloga, da popravim vse napake, medtem ko opravljam vse obveznosti v šoli in poskušam izpopolniti svojo igro na ledu. Moram biti predlagan za vpoklic. Moja družina bo tako dobila podporo, ki jo potrebujejo, in sam si bom dokazal, da sem dovolj dober za profesionalno ligo. Ampak da pridem do tja, moram biti najboljši kapetan za Bellevue Bullies, kar so ga kdajkoli imeli. To je moje mesto letos in nihče mi ga ne more vzeti. A najprej me je Jude povabil, da grem na bratovski vikend. Dovolj nedolžno se sliši... dokler ne zagledam nje. Ona je največji konkurent, s katerimi sem se kdaj soočil. Ne samo za moje mesto v ekipi, a tudi za moje srce. Težko je spregledati nekoga kot je Baylor Moore.

Jaz ne izgubim. Ne morem. Ne smem. Moj oče me je vzgojil, da sem najboljša v vsem kar počnem. Imam zagon, imam motivacijo, sem pametna in bom prva ženska v National Hockey League. Ni dvoma o tem. Preveč težko sem garala za to, da se nebi uresničilo. Preveč preprek sem premagala, da ne bi dosegla svojega cilja in želj. Vem, da lahko to storim. Svojega očeta bom naredila ponosnega name in nič me ne bo ustavilo na poti do tja. To je cilj, dokler njega ne spustim preblizu. Dejansko se ga bojim. Zaradi njega čutim, prisili me, da čutim. Je edina oseba, ob katerem si želim več, kot le premagati konkurenco.

Oba imava isti cilj – zmago. A kako tekmuješ proti nekomu, katerega želiš imeti na svoji strani? Ni lahko, saj ima ljubezen svoje zamisli, ki jih ne moreš kontrolirati. Nihče od naju ni predvidel tega, saj je zmaga edino, kar šteje.

0
0
0

Kupi to knjigo

15,23 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 24. 09. 2020 16:30:20
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj