Conviction
Knjigo prispeval/a:
skyline
Club Destiny (1. del)

Conviction

Samantha Kielty je le mislila, da ve, kdo je in iz kakšnega testa je narejena, dokler ji niso ponudili položaj , ki jo odpelje iz njene majhne pisarne v San Antoniu, Texasu, v večjo prefinjeno pisarno na glavnem sedežu podjetja v Dallasu. Njen novi šef ni le intenzivno seksi, ampak ji pokaže stvari, o katerih je do sedaj le brala v knjigah.

Logan McCoy živi v ustaljenem ritme, dokler svojega fokusa ne preusmeri v novo podpredsednico projektov. Že samo pogled na njo mu pospeši krvni obtok in zaželi si stvari za katere ni vedel, da jih potrebuje in podzavestno išče. Logan upa, da je Samantha sposobna sprejeti njegov dominantni karakter... še posebej med rjuhami ali pod prho.

Ko Logan in Sam prideta skupaj, letijo iskre na vse strani in na plan privrejo najgloblje, najtemnejše želje. Bo Logan potisnil Samantho čez rob njenih seksualnih meja? Bo Samantha sprejela svojo potrebo, da jo Logan poseduje v vseh pogledih? Lahko v vrtiljaku seksualne potrebe priznata ljubezen, ki se rodi med njima?

0
0
4

Kupi to knjigo

Nicole Edwards
19,93 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 08:04:29

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj