Crash into You
Knjigo prispeval/a:
skyline
Loving on the Edge (1. del)

Crash into You

4.5/5 · 1 ocena

Brynn LeBreck je svoje poslanstvo usmerila v pomoč ženskam v krizi, a na začetku te poti si ni predstavljala, kako osebno bo njeno delo in v kakšno smer jo bo peljalo. Njena mlajša sestra je pogrešana in se predvideno nahaja v skritem BDSM počitniškem kraju, kamor večinoma elitni člani te prakse pobegnejo, da zadovoljijo svoje seksualne fantazije. Edina možnost za Brynn da poišče svojo sestro je, da se sama prelevi v seksualno podrejeno žensko, saj je to edini način, da dobi dostop na ta preurejeni ranč, saj tja lahko prideš le s povabilom. Edini dominant, ki jo lahko spremlja tja in mu Brynn lahko zaupa, je oseba iz Brynnine preteklosti, ki jo je že pustila za sabo.

Brynn ve kaj se skriva pod konzervativno obleko odvetnika Reida Jamisona. Pred leti ji je zadal močno bolečino in jo pustil samo s strtim srcem. Zdaj ga Brynn ponovno potrebuje, a točno takega, kot je v resnici vedno bil - pravi dominant. Reid z veseljem sprejme njen predlog, saj je zanj Brynn vedno bila najlepša ženska do katere je gojil močnejša čustva, kot bi si upal takrat priznati. Ko sta skupaj v seksualno odprti družbi in je okolica uvod v poredne fantazije, stara privlačnost privre na površje in njuno igračkanje se hitro spreminja v pravo igro, katere si oba želita. A tako kot raste strast, raste tudi nevarnost. Njuna srca nista edina, ki tvegata nesrečni konec. Nekdo drug, ki igra svojo igro, ju opazuje. Njegova igra pa se lahko konča z umorom.

0
1
1

Kupi to knjigo

Roni Loren
14,54 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 15. 01. 2021 12:00:14

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
01. 04. 2015 ob 09:42:48
4.5 od 5 zvezdic