Crashed
Knjigo prispeval/a:
skyline
Driven (3. del)

Crashed

Življenje je sestavljanka trenutkov.
Velikih trenutkov.
Majhnih trenutkov.
In nobeden od njih ni brez posledic.
Vsak izmed teh trenutkov te pripravlja na tistega odločilnega, ki ti bo spremenil življenje. Pregnati moraš svoj strah, se spopasti z notranjimi demoni in očistiti strup, ki blati dušo. Če tega ne narediš, lahko izgubiš vse.
Moj odločilni trenutek je bil, ko je Rylee padla iz omare. Prisilila me je, da čutim. Sestavila me je nazaj v celoto. Postala je rdeča nit v mojem življenju, za kar niti nisem vedel, da potrebujem. Seveda je vredna, da se borim zanjo. A kako se boriti za nekoga, ki si ga ne zaslužiš?

Ljubezen je polna vzponov in padcev.
Vzponov, pri katerih ti zastane srce.
Padcev, ki zdrobijo dušo.
In nobeden od njih ni brez posledic.
Ljubezen je dirka nepričakovanih zavojev in ovinkov, ki jih je treba speljati. Moraš rušiti stene, naučiti se zaupati, in pozdraviti pretekle rane, da lahko zmagaš to tekmo. A včasih je pričakovano tisto, kar najtežje sprejmeš.
Colton mi je pokazal, da je najina ljubezen ukrivljena, ne popolna. In ukrivljena ljubezen je dobra. Kdorkoli je trdil, da je ljubezen potrpežljiva in prijazna, ne pozna naju. Morda ljubezen ni popolna, a zagotovo vredna.

0
0
1

Kupi to knjigo

K. Bromberg
21,95 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 22. 05. 2019 12:31:16
Book Depository

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj