Dangerous Passion
Knjigo prispeval/a:
skyline
Dangerous (3. del)

Dangerous Passion

4.5/5 · 1 ocena

Čustva ubijejo hitreje kakor metki. To je Drakovo pravilo, njegov stil življenja. Drake je v mafijskem svetu legenda, človek brez obraza, strah brez telesa in hitra smrt je odrešitev za tiste, ki se mu zamerijo.

Viktor - Drake - Drakovich si je ustvaril bilijonski imperij z umazanimi posli in trdi, da je to mogoče le v primeru, da človek izklopi svojo humanost, saj mu le na ta način nihče ne more priti do živega in ni možnosti napak. Če ne poznaš čustev, nisi ranljiv.

Grace Larsen je umetnica, ki naredi Draka ranljivega. Njena naravna lepota mu vzame dih in kmalu postane njegova obsesija. Š e nikoli si ni želel ženske tako močno, kakor si želi Grace in zanjo krši vsa svoja pravila. Takoj ko je Grace povezana z Drakom, četudi sama tega ne ve, postane tarča za vse njegove sovražnike, ki imajo končno možnost ubiti mafijsko legendo. Drake je postal ranljiv. Kar sovražniki ne vedo, je dejstvo, da je Drake še veliko bolj smrtonosen pri ščitenju ljubljene osebe, kakor je bil pri ščitenju sebe.

1
2
4

Kupi to knjigo

Lisa Marie Rice
11,40 EUR
Več o ponudbi
Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene, ki smo jo zasledili in zapisali. Podatki so bili nazadnje posobljeni 25. 09. 2020 10:00:08

Komentarji in ocene

Pridruži se Bralnici
Oceni in komentiraj knjige, jih shrani na svoj seznam priljubljenih, sodeluj na forumu in se druži z ostalimi člani.
Pridruži se zdaj
skyline
29. 05. 2013 ob 13:49:19
4.5 od 5 zvezdic

Druge knjige avtorja